Balears Vadevi
Dissabte de ‘Tasta Lloseta’ amb vins, música i tapes

La plaça Espanya de Lloseta acollirà aquest dissabte 18 de desembre el Tasta Lloseta, una jornada de tastos de vins, música i ruta de tapes gastronòmiques. L’esdeveniment forma part de la iniciativa que duu a terme l’Àrea de Comerç local per donar suport al sector de la restauració amb l’oferiment de compra a tots els residents de vals de consum subvencionats fins a finals del proper mes de gener.

Tasta Lloseta es durà a terme en horari d’horabaixa de 17h a 21 hores i hi participaran un total de nou cellers de diferents zones de Mallorca: Bodega José Luis Ferrer, Karretània, Jaume de Puntiró, Bodega Son Alegre, Son Puig, Son Campaner, Vinya Taujana, Son Bordils, Bodega Vidal Serra i Bodegas Àngel.

L’entrada, que té un preu de 15 euros., inclou una copa serigrafiada, cinc tasts de vins, descompte de 5€ en la compra de vi, i 5€ per consumir a la Nit de Tapes. Els establiments acollits a la Ruta de Tapes són: Tomeu Lassio, Bar Bestard, Bar Toni, Sa Trobada i Celler Sa Plaça.

Al llarg de l’horabaixa se succeiran diferents concerts acústics al mateix recinte de Sa Plaça amb artistes com els Amulet, Hombre Lobo Internacional, Jaume Mas o Jaume Perpinyà. L’accés al recinte será regulat i limitat i si s’assoleix l’aforament màxim les persones que hi vulguin accedir hauran de complir amb un termini d’espera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa