Balears Vadevi
La DO Pla i Llevant convida a competir per la millor taula de Nadal

Ja són aquí les festes de Nadal i les famílies i els amics es reuniran per celebrar entorn d’una taula cada una de les festivitats que omplen el calendari de les dues pròximes setmanes. I la DO Pla i Llevant ha tornat a convocar el concurs per triar les millors taules nadalenques. Les xarxes socials s’encarregaran de difondre aquestes imatges les millors de les quals tendran premi. S’obre així un termini que es tanca el dia 29 per presentar-s’hi.

“Les festes de Nadal són un punt entranyable dins el calendari anual. Dies de festa, família i amics entorn de la taula per degustar plats amb amistat i companyia. La DO Pla i Llevant es vol afegir a aquests dies d’alegria premiant les taules dels dinars i sopars de Nadal que amb tanta atenció cuidam amb tots els detalls, des dels menjars a la forma de parar-les. En el Pla i Llevant pensam que tanta dedicació mereix ser compartida per tothom i que no quedi just reclosa en el marc d’una casa”, diuen des de la Denominació d’Origen.

Per això, convoquen un any més el concurs de Taules de Nadal. “Ens podeu enviar la foto de la vostra taula, a la que hi hagi una botella de vi o escumós de qualsevol dels cellers de la denominació d’origen“.

Una mecànica senzilla per triar les millors imatges

La tramesa de les fotos s’ha de fer al número de mòbil: 650 352 095, indicant el nom i telèfon. A cada foto se li assignarà un número per poder participar en el sorteig de quatre lots de vi de tres botelles de vins dels cellers de la DO Pla i Llevant. Les fotos es publicaran a la web de Pla i Llevant, on ara també es poden consultar el detall de les bases del concurs.

La presentació de les fotos estarà oberta entre el 24 de desembre a les 20:00 h i el 29 de desembre a les 24:00 h. El 30 de desembre es farà un sorteig virtual mitjançant la plataforma sortea2 per elegir els quatre guanyadors dels quatre lots de vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa