Balears Vadevi
La DO Pla i Llevant s’alia amb Can Calent per fer del restaurant un mostrador
Els cellers inventen estratègies imaginatives per guanyar visibilitat i millorar els resultats de la comercialització del seu producte.

!--akiadsense-->

xxx
Les bodegues de la DO Pla i Llevant amb Miquel Calent en la imatge que promociona els maridatges | DO Pla i Llevant

!--akiadsense-->

Són temps complicats, aquests que ens marca la covid i cada iniciativa ha de ser estudiada i valorada abans de posar-la en marxa però una cosa està clara, que el que no s’espavila no surt a la foto. Avui us en presentam un bon exemple. A partir d’ara, cada darrer dissabte de mes, el restaurant Can Calent de Campos i els cellers de la DOP Pla i Llevant oferiran un maridatge amb un menú especial firmat pel reconegut xef Miquel Calent amb la intenció d’aconseguir difondre la varietat dels vins de la comarca.

La iniciativa coincideix amb la reactivació del sector i l’obertura dels interiors dels restaurants. “El Consell Regulador ha volgut cercar una opció que posás en primera línea de l’actualitat gastronòmica de Mallorca els vins dels cellers de Pla i Llevant ”, diuen des de la DO Pla i Llevant.

Cada darrer dissabte de mes al Restaurant de Can Calent de Campos es realitzarà un dinar, les restriccions obliguen a triar aquest horari, que constarà d’un menú de cinc plats. Cada menú es maridarà amb vins elegits especialment per cada menú amb els diferents cellers del Pla i Llevant, un cada vegada.

La ronda comença amb força:

La primera cita la tendrem el dissabte dia 27 de març a les 13.30 al restaurant (Ronda Estació, 44. Campos). El menú consistirà en 5 plats maridats amb 5 vins diferents del celler Miquel Gelabert (Manacor).

De moment s’ha establert un calendari que ens du fins la primavera de l’any que ve i que estarà condicionat a l’evolució de la situació que marca la pandèmia.

Així, per l’abril de 2021 serà el torn de la Bodega Es Fangar, el maig Vins Miquel Oliver, el juny Vins Can Majoral, pel juliol serà Bodega Vi Rei i per l’agost, Vins Can Coleto. Al setembre tocarà Armero i Adrover Viticultors i a l’octubre, Bodega Pere Seda. Arribarà el novembre amb el torn de Vins Toni Gelabert i tancarem l’any amb el mes de desembre i el celler Butxet Viticultors.

Al començament de 2022, si tot va bé, s’hi apunta Bodegas Bordoy. Al febrer, Bodega Es Gallicant, la més jove de les incorporacions de la DO Pla i llevant.

Es poden fer les reserves directament al restaurant ( [email protected] o al 971 651 445). El preu del menú és de 50 euros, inclou els plats i begudes: vi i aigua i cafè.

Degut a la situació especial que vivim per la pandèmia del coronavirus es prenen totes les mesures de seguretat sanitària. Per això i, degut a la capacitat del restaurant, es poden reservar 50 places. L’ordre d’admissió serà per estricte ordre d’arribada de les reserves. Les taules seran de quatre persones.

Les dates, hores i capacitat podran canviar d’acord amb les normes de cada moment.

xxx
Miquel Calent, el xef més mediàtic de Mallorca, ens seduirà amb un menú especialment creat per cada un dels vins | Can Calent

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix