“Poesia al Vinyet” es l’esdeveniment més important dels que organitza el celler Jaume de Puntiró. L’edició d’enguany és la desena. S’ha fet fins i tot en temps de pandemia, ininterrompudament.

És tradició que la vetllada es faci a la vinya de Can Pau, al camí de Passatemps a Santa Maria del Camí. En aquesta ocasió será dimarts 13 de juliol  a les nou del vespre.

Poesia al Vinyet és un recital a quatre veus, quatre fonètiques que recorreran l’univers poètic de Miquel Àngel Riera i de Damià  Huguet. Veus que corresponen a Caterina Amengual Agulló d’Alaró,  Francesc Lladó Rortger, de Sóller, Maria Rosa Cons Teixidó, de Cas Concos de Felanitx, i Miquel Puiggròs Noguera de Sineu. La selecció de poemes ha anat a càrrec de Neus Martorell.

 A posta de sol acompanyarà la poesía el tast del nou vi Brisat de Puntiró 2020 i la música de Beatles, Bon Jovi, Henry Mancini, Elton John i Queen, interpretada per la Vinyòvil Band.

BRISAT DE PUNTIRÓ 2020

  • Varietat: Giro Ros
  • Vinya: Sa Vinya Vella.
  • Fermentació amb les pells durant 15 dies «Orange»Color groc carabassenc, aromes de fruites i flors, poma, pera, melicotó, peònia, en boca és corpulent, agradable i un poc astringent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa