Balears Vadevi
El Brisat de Puntiró comparteix protagonisme amb la poesia

“Poesia al Vinyet” es l’esdeveniment més important dels que organitza el celler Jaume de Puntiró. L’edició d’enguany és la desena. S’ha fet fins i tot en temps de pandemia, ininterrompudament.

És tradició que la vetllada es faci a la vinya de Can Pau, al camí de Passatemps a Santa Maria del Camí. En aquesta ocasió será dimarts 13 de juliol  a les nou del vespre.

Poesia al Vinyet és un recital a quatre veus, quatre fonètiques que recorreran l’univers poètic de Miquel Àngel Riera i de Damià  Huguet. Veus que corresponen a Caterina Amengual Agulló d’Alaró,  Francesc Lladó Rortger, de Sóller, Maria Rosa Cons Teixidó, de Cas Concos de Felanitx, i Miquel Puiggròs Noguera de Sineu. La selecció de poemes ha anat a càrrec de Neus Martorell.

 A posta de sol acompanyarà la poesía el tast del nou vi Brisat de Puntiró 2020 i la música de Beatles, Bon Jovi, Henry Mancini, Elton John i Queen, interpretada per la Vinyòvil Band.

BRISAT DE PUNTIRÓ 2020

  • Varietat: Giro Ros
  • Vinya: Sa Vinya Vella.
  • Fermentació amb les pells durant 15 dies «Orange»Color groc carabassenc, aromes de fruites i flors, poma, pera, melicotó, peònia, en boca és corpulent, agradable i un poc astringent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa