Balears Vadevi
El ‘Raïm Wine Fest’ fa les primeres passes a Costitx l’u d’octubre

L’lGP Vi de la Terra Mallorca proposa omplir de música i vi els pròxims mesos de tardor. Per a això, i en col·laboració amb diferents consistoris de l’illa, presenta el seu primer Raïm Wine Fest, un festival on el vi i la música seran els principals protagonistes.

La primera de les cites tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre a la plaça del Jardí a Costitx on, des de les 18 hores i fins a la mitjanit, es podran tastar vins de vuit cellers de Vi de la Terra Mallorca, mentre es balla a ritme del Dj Chitowsky, Monkey Doo i Los del Ficus.

Per acompanyar la festa, gastronomia local disponible en els foodtrucks instal·lats per a l’ocasió. L’entrada al festival serà gratuïta, i només es pagarà pel que es consumeixi: 2 euros per cada copa de vi i un preu assequible per cada tapa. El pàrquing serà gratuït. 

Música i vi, protagonistes dels festivals que recorreran la Part Forana de Mallorca de la ma de l’IGP Vi de la Terra Mallorca/Cedida

Acostar el vi al públic jove

Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca, assegura que entre els objectius del festival està el de “acostar al públic jove a la cultura del vi, tan arrelada a l’illa”.

El vídeo de la campanya, rodat entre vinyes amb un aire molt fresc, original i diferent, ja es pot veure a les xarxes socials de Vi de la Terra Mallorca i diferents mitjans de comunicació. I també el podeu visualitzar aquí:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa