Balears Vadevi
El Salón Peñín debuta a Palma

L’hotel GPRO Valparaíso de Palma ha acollit la primera edició del Salón Selección de la Guía Peñín. Un esdeveniment que dona a conèixer i promociona un segment de cellers d’alta qualitat i en el qual, en aquesta estrena a les Illes, Peñín ha volgut potenciar la presència de cellers locals, atorgant-los un paper protagonista. Per això hi eren presents Macià Batle, Sa Cabana, Vidal Serra i Son Grau Gran, de Mallorca, i Binifadet i Torralbenc, de Menorca.

El president dels sommeliers de Balears, Daniel Árias, amb l’organització del Salón Peñín/Cedida

El saló està plantejat exclusivament per a professionals del sector (distribuïdors, restaurants, hotels, botigues especialitzades, grans superfícies…), premsa i prescriptors. En total, va constar d’una mostra de més de 150 vins de diverses tipologies, elaboracions i varietats de 30 cellers, de 25 zones productores, només els millors vins, qualificats amb 90 o més punts i les millors compres, amb 3, 4 o 5 Estrelles, de la Guia Peñín 2022.

El sommelier Toni Fernández, al Salón Peñín/cedida

Els organitzadors se’n van satisfets del resultat d’aquesta primera edició i ja es plantejen tornar-hi: “Considerem un èxit aquest primer esdeveniment de Peñīn a Balears, no sols per la convocatòria de cellers de qualitat interessades en aquest mercat sinó pel gran acolliment dels professionals”, diu Mar Mirón, portaveu de l’organització del Salón. “Sens dubte hi haurà una segona edició”.

El Saló va comptar amb el suport de l’Associació Balear de Sommeliers (ABS) i de l’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa