Balears Vadevi
El tast dels vins de Pla i Llevant a ‘Experiencia Verema’ fa un ple absolut

El presència dels vins de la DO Pla i Llevant en el marc dExperiencia Verema Mallorca va resultar un èxit. Aquesta mostra de vins està destinada a professionals: distribuïdors, restauradors, botigues i, també, al públic aficionat al mós del vi. Hi varen ser pressents diverses bodegues de tota la Península i Mallorca. La DO Pla i llevant hi va dur una presentació col·lectiva dels seus cellers.

Durant tota la jornada es va presentar una selecció de nou vins de la DO Pla i Llevant que representen, en conjunt, les característiques dels vins que s’hi elaboren. Durant tota la jornada el sommelier, Javier Gómez, que actualment exerceix al restaurant Es Racó des Teix de Deià, va atendre la taula on es podien conèixer els vins. Amb professionalitat i dedicació comentava de manera incansable els vins durant tot el temps que la mostra va estar oberta.

Una mostra dels vins que es varen poder tastar/Cedida

A l’horabaixa es va realitzar un tast dels nous vins seleccionats. Es va completar l’aforament ja que el públic va respondre massivament a la convidada. La presentació va córrer a càrrec de la sommelier Giorgia Scaramella, que treballa al restaurant Marc Fosh de Palma. Scaramella va dirigir el tast amb el suport de material gràfic i diapositives que ampliaven les seves explicacions puntualment.

La sommelier Giorgia Scaramella durant el tast/Cedida

El vins presentats en aquesta ocasió foren: Callet (Celler Can Majoral), Chardonnay (Celler Pere Seda), Fermança negre (Bodegues Bordoy), Gran Vinya Son Caules (Vins Miquel Gelabert), Llàgrimes Blanques (Vins Can Coleto), Aia (Miquel Oliver Vinyes i Bodegues), Macada (Celler Butxet), Perla Negra (Celler Es Gallicant), Vi Rei Barrica (Celler Vi Rei) i Sa Sivina (Celler Es Fangar).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa