Balears Vadevi
El vermut ‘No Passis Pena’ canvia d’imatge

“No Passis Pena”, el vermut elaborat a mitges per La Vermutera i 7103 Petit Celler, canvia de cara i surt al mercat amb una nova imatge. Xesco Albertí, de La Vermutera, explica que el canvi respon a l’interès de “fer més evident que és un producte mallorquí, i l’etiqueta és més clara, directa, i sense gaire floritures”. I continua: “El producte és bo i ara volem donar-li més protagonisme al nom”.

Fa uns quants mesos Balears Vadevi es feia ressò del naixement del producte -desembre de 2018- i en aquell moment els elaboradors ja van manifestar que “no volíem anar a lo fàcil i posar-li una etiqueta com fa la majoria”. “El nostre desig, explicaven, era ser originals, encara que per a això, el cost del producte fos més elevat”.

“El nostre és un producte que es diferencia de la resta pel seu caràcter mallorquí“, deien en una entrevista al BV. I davant la pregunta “Quin és el tret més característic del producte?”, responien que “els vermuts estan elaborats amb raïm autòcton sembrat a Santa María per 7103 Petit Celler. Raïm manto negro i 21 botànics per a “No Passis Pena” que el fan un vermut vermell amb aromes mediterrànies que recorden el romaní, la farigola o l’herballuïsa”.

Podeu recuperar l’entrevista completa seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa