Balears Vadevi
Oli Novell de Mallorca: Enguany la qualitat és el que importa
El primer tast de l'Oli Novell confirmà la bona qualitat de l'anyada
El primer tast de l’Oli Novell confirmà la bona qualitat de l’anyada | DO Oli de Mallorca

!--akiadsense-->

L’Oli Novell ha arribat al mercat després d’una campanya que no ha estat gens fàcil, tal com ha assenyalat el president d’Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas, degut a la baixa producció. La causa s’ha d’atribuir al cicle vegetatiu de l’olivera que alterna un any d’esplet amb un altre de descans i altres factors com l’elevada presència de mosca així com les pluges coincidint amb la collita.

Tot i així, l’oli d’oliva verge extra amb denominació Oli de Mallorca d’aquesta campanya ha resultat d’excel·lent qualitat i organolèpticament interessant com ve essent habitual en els OOVE emparats. La presentació de l’Oli Novell s’ha fet aquesta setmana al Casal Solleric de Palma. A l’acte han assistit entre d’altres el director general d’Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard; el director insular de Promoció de Producte Local, Lluís Socias; la gerent del Servei de Millora Agrària, Immaculada Munar; el Tafoner Major d’Oli de Mallorca, l’Asociación Balear de Sumilieres, representada pel seu President Daniel Arias, així com el president d’Honor de la denominació d’origen.

La promoció de l'oli novell es fa també al carrer i amb èxit
La promoció de l’oli novell es fa també al carrer i amb èxit | DO Oli de Mallorca

!--akiadsense-->

Durant l’acte també s’ha presentat la campanya de promoció de Nadal al quiosc de Palma Activa a la Plaça de l’Olivar fins el dia 22 de desembre, on de 10 a 14,30h s’oferirà el tast dels olis novells. També el joc ‘Endevina el verge extra’ on els participants poden guanyar un dels 50 lots d’Oli de Mallorca que es sortejaran dia 7 de gener.

D’altra banda i amb una durada i horari més extens, la tenda Fet a Sóller de la Plaça de Cort també ofereix la degustació d’una selecció d’olis novells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa