Balears Vadevi
Els mallorquins tornen amb medalla del ‘Berliner Wine Trophy’

El celler llucmajorer Vi Rei ha aconseguit la medalla d’or a la Berliner Wine Trophy, en la seva edició d’enguany, pel seu Malvasia de 2021.

Es tracta d’un vi d’edició limitada fermentat durant sis mesos en barrica nova de roure americà d’aquesta varietat de raïm blanc, que presenta un grau alcohòlic de 12% i surt sota l’empara de l’IGP Vi de la Terra Mallorca.

Segons la nota de tast, presenta una tonalitat groc intens, net i brillant. Amb aromes a coco, plàtan deshidratat, mel, passes, cacau, flor blanca. En boca es tracta d’un vi complex que marida amb menjars o sopars suaus com a pastes, arrossos o peixos, combina perfectament fins i tot amb carns lleugeres i és molt recomanable per a entrants o postres.

La Malvasia 2021 del celler Vi Rei ha tornat d’Alemanya amb medalla d’or

Des del celler ens fan arribar la seva satisfacció per aquest reconeixement i ens recorden que no és la primera vegada que els seus vins aconsegueixen la màxima puntuació a la Berliner Wine Trophy. “Aconseguir una medalla en un concurs internacional sempre és de gran alegria per al grup, a més de tot un èxit per al celler”, afirma Sílvia Lázaro, enòloga del celler de Llucmajor. “Enguany no ha estat només una, sinó dues les medalles aconseguides en les prestigioses competicions Berliner Wine Trophy i Àsia Wine Trophy. Després d’uns anys dolents per al sector, una victòria com aquesta puja l’ànim i les ganes de tot equip. I malgrat ser un gran orgull, no és tan gran la sorpresa perquè Vi Rei Malvasia és un dels nostres vins més treballats. És molt agradable i equilibrat i per això, entre altres qualitats, és un dels quals millor resposta té entre el públic. Enguany es preveu una bona collita, per la qual cosa esperem que l’any que ve puguem gaudir de vins encara millors i celebrar molts més premis en Bodegas Vi Rei.

També han destacat amb una medalla d’or en aquest certamen el vi de Weinwert S.L. Shulz Rosado, de Mantonegro i Syrah, adscrit a l’IGP Vi de la Terra Mallorca. Es tracta d’un vi fresc de afruitat, amb notes de gerds i maduixes que acompanya bé la cuina mediterrànea d’estiu ben estructurat i equilibrat.

El Rosat Shulz, de Weinwert

I també torna amb una medalla d’or el Shulz Molly, un blanc fresc de Felanitx fet d’un cupatge de les varietats Moll o premsal blanc i Sauvingnon blanc d’aromes cítrics, pomes i pinyes recentment recol·lectades, fàcil de beure que acompanya bé amanides i marisc. Aquest vi també està adscrit a l’IGP Vi de la Terra Mallorca.

Shulz Molly, blanc premiat al Berliner Wine Trophy

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa