Balears Vadevi
Els tres ‘must’ d’un viatge a Manacor: platja, museu Rafa Nadal i aquest celler mallorquí

Entre aquelles coses imprescindibles a fer quan visites Manacor, els usuaris de TripAdvisor recomanen en primer lloc desconnectar a la platja, com a segona opció visitar el museu de Rafa Nadal, i tancant el podi, consideren un ‘must‘ visitar un dels cellers de l’illa, Vins Miquel Gelabert.

“La noia que ens va atendre ens va explicar moltes coses sobre els vins i després vam poder tastar els que ells elaboren acompanyats amb unes tapes”, diran alguns dels usuaris en els comentaris. “Tenen una gamma tant àmplia que segur que en trobaràs algun que t’agradi“, afegien d’altres.

Fins i tot, l’experiència agrada tant com per endur-se’n cap a casa un record en forma líquida. “L’experiència fou molt grata i vam acabar sortint amb unes quantes ampolles de vi, que estan riquíssims”, comentaven alguns usuaris. “Per la ciutat de Manacor és un orgull comptar amb una empresa com aquesta”, hi sumarien d’altres veus. És “una visita molt recomanable“, conclouen molts dels usuaris.

De fet, els usuaris no són els únics que aprecien el projecte manacorí, que ha rebut diversos reconeixements al llarg de la seva llarga trajectòria. El més recent, fa pocs mesos de la mà de la publicació gastronòmica Gourmets, que el va incloure en una llista dels 45 millors cellers de l’Estat espanyol. Un reconeixement a la tasca d’un vinater amb intuïció natural per afinar els vins que neixen d’un projecte que arrencà als anys 80 i que ha esdevingut un dels protagonistes de la recuperació i de la millora del sector vitivinícola a l’illa.

Miquel Gelbabert, un dels artífex de la recuperació del vi de Mallorca i productor d’alguns dels més premiats | DO Pla i Llevant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa