Balears Vadevi
Els vins de 7103 Petit Celler i la cuina japonesa fan bona parella

El centre cultural Can Dulce de Sóller ha acollit una jornada de maridatge entre cuina japonesa i vins mallorquins del celler 7103 Petit Celler de Santa Maria (Vi de la Terra Mallorca). És sorprenent l’harmonia que es pot aconseguir entre aliments i plats de llocs tan llunyans. I de cultures gastronòmiques tan distintes. El maridatge va consistir en quatre plats i per cada un d’ells es va triar un vi del celler santamarier.

Blanc de Premsal per acompanyar el wonton/Cedida

Va destacar el wonton de salmó una mica coent amb la suavitat del Vi Blanc Blanc de premsal, un vi ideal per entrants i aperitius.

El variat de niguiris amb un blanc de negre/Cedida

El segon plat va consistir en un varietat de  niguiris de salmó, calamar i vedella, ben diferents. Tots ells varen combinar bé amb  el vi blanc de negre elaborat 100%  amb manto negro.

L’arròs i el mantonegro combinaren de forma natural/Cedida

 El tercer plat fou l’arròs fregit amb gambes amb un manto negro jove. Arrós i vi compartiren protagonisme  en equilibri.

L’Ancestral va fer parella de les postres/Cedida

I es va concloure amb formatge cremós i fruites lleugerament àcides amb l’Ancestral, un escumós fet 100% callet.

El sopar va ser amenitzat per un grup musical/Cedida

S’ha de destacar que el maridatge es va fer el casal de Can Dulce que disposa d’un pati ben ombrejat per arbres immensos que atemperaren la temperatura d’un horabaixa d’estiu. També s’ha de ressenyar l’acompanyament musical d’un grup que amb un repertori ben escollit i variat acompanyaren l’àpat amb gran discreció i professionalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa