Balears Vadevi
‘Wine Days’ de la DO Binissalem, molt més que vi

Aquest cap de setmana ha arrancat una nova edició dels Wine Days que organitza la Denominació d’Origen Binissalem.

I ho ha fet amb una festa al Claustre de Sant Francesc de Palma, on es pogueren tastar els vins dels cellers inscrits a la denominació d’origen i algunes especialitats gastronòmiques elaborades amb producte emblemàtic local com és el cas de la sobrassada de porc negre de Mallorca, l’ametlla mallorquina i l’oli d’oliva de Mallorca, entre altres marques de qualitat DO i IGP, que s’afegiren a l’organització de la revetlla.

Organitzadors i cellers de la DO Binissalem i autoritats donaren el sus als Wine Days al Claustre de Sant Francesc de Palma/Miquel Torres, DO Binissalem
La cuinera Caty Pons presentà les panades fetes amb pasta d’ensaïmada/ Miquel Torres, font DO Binissalem

Enoexperiències al celler i esportives

Durant aquest cap de setmana han seguit activitats organitzades als cellers. Entre aquestes, ho podreu veure, va destacar la quarta edició de la Marxa Nòrdica entre les vinyes que, com ja és tradició, ha tengut una molt bona acollida.

La passejada entre les vinyes no pot faltar entre les activitats dels Wine Days/DO Binissalem
IV edició de la Marxa Nòrdica, una iniciativa que no pot faltar als Wine Days/DO Binissalem

Milers d’activitats fins el 12 de juny

Les activitats organitzades per la DO Binissalem amb la col·laboració dels cellers de la comarca s’allarguen fins el dia 12 de juny i inclouen sessions de mindfulness i tast de vins amb els cinc sentits, passeig en bicicleta entre les vinyes, experiència de vol en globus sobre les vinyes, tallers de vins i flors, visites teatralitzades als cellers, poesia i excursions a distints llocs emblemàtics de la comarca. Per a més informació consultau la web de la DO Binissalem o directament en aquest enllaç.

El teatre al celler Sebastià Pastor, dins el programa dels Wine Days/Cedida
Passeig en bicicleta pel Pla de Buc organitzada pel celler Jaume de Puntiró/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa