En plena campanya de promoció de l’Oli de Mallorca amb denominació d’origen, el president de la DO, Joan Mayol ha protagonitzat dos esdeveniments amb resó mediàtic: el primer ha signat un acord amb l’Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares (ASCAIB). Consisteix amb formalitzar un conveni de col·laboració per a la promoció i divulgació de l’oli d’oliva verge extra sota el segell de qualitat Oli de Mallorca a través de la gastronomia, reafirmant així el compromís que té Ascaib amb el producte local.

Un dels aspectes més importants d’aquest acord, serà la promoció i formació sobre la gastronomia aplicada a l’oli d’oliva verge extra entre altres, en els centres d’educatius i de formació professional de cuina de Mallorca, reafirmant la rellevància que té que en la gastronomia, el producte de qualitat i de proximitat en el camí cap a un model sostenible.

Olide Mallorca ha viatjat a Madrid tot cercant projecció exterior/Cedida

I, en segon lloc, Mayol ha anat a Madrid i en el marc del principal congrés gastronòmic d’Espanya, ha presentat els olis de Mallorca al públic assistent per aconseguir projecció exterior.

Nou comentari

Comparteix