Balears Vadevi
Es Fangar Gènesi, col·lecció limitada

La bodega És Fangar Vins, conegut en mercats locals i internacionals com un celler que fa vins de gran qualitat tant ecològics com vegans, complementa la seva gamma amb una nova col·lecció limitada de vins.

Els vins d’aquesta nova col·lecció Es Fangar – Gènesi , seran monovarietals i seran elaborats a partir de varietats autòctones collides a mà com a Giró Ros, Premsal Blanc, Mantonegro, Callet i Gorgollassa, així com de varietats de raïm internacionals.

El primer vi, de Cabernet Sauvignon

En la primera edició d’enguany presenten un vi negre elaborat exclusivament amb raïm Cabernet Sauvignon. Es tracta d’un vi jove de 2021 que no ha passat per bota. Aquesta és una característica diferencial curiosa ja que hi ha molt pocs vins negres que no hi passin.

Amb un color vermell robí brillant, el Fangar – Gènesi 2021 resulta molt afruitat. Hi són presents la fruita vermella com fraules, gerds, mores i d’altres. Els matisos de sabor, que van des de tocs especiats dolços fins a afruitats-sedosos, completen el quadre d’un vi negre que és a la vegada fresc, molt amable; i molt llarg en boca.

Se n’han fet únicament 600 botelles que surten ja a l’espera de veure la resposta del mercat.

Només se n’han fet 600 botelles d’aquest negre d’Es Fangar/Ceddia

L’objectiu del celler és fer el seguiment d’ aquesta col·lecció especial de vins, des d’un vi jove fins a un Gran Reserva, depenent del mètode d’envelliment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa