Balears Vadevi
Les estrelles comparteixen catifa vermella i vins de Mallorca

Aquest divendres 12 de novembre la ciutat de Palma ha estat la seu de la gala de Los 40 Music Awards 2021, un dels premis més reconeguts de la indústria musical. Entre els assistents, veus com Ed Sheeran, Sebastián Yatra, Pablo Alborán, Dani Martín, Aitana, Hombres G i Lola Índigo, qui de nou s’ha vist fotografiada amb el pagès mallorquí Miquel Montoro, recordant una instantània que ja van compartir a l’estiu a la finca del youtuber.

Rosalía y Rauw Alejandro | © Jorge Paris / Elena Buenavista
Xavibo | © Jorge Paris / Elena Buenavista
Sweet California | © Jorge Paris / Elena Buenavista

Més enllà de la trobada de celebritats, premiats i actuacions de primer nivell, aquesta gala ha tingut un alt significat per l’illa perquè ha pogut promocionar-se com a destí de primer nivell i donar a conèixer, a la vegada, alguns dels seus productes locals. Així és com a mínim com s’ha promocionat el vi mallorquí a través de diverses referències del Vi de la Terra de Mallorca que va ser el maridatge perfecte per l’espectacle musical.

“Per primer cop en la història ens traslladem a aquestes illes paradisíaques per a celebrar una nova edició dels nostres premis, que reuniran algun dels artistes preferits de l’escena actual”, diran des de l’organització. “i els vins permetran introduir la tradició i el present vitivinícola de Mallorca mallorquí i convidarà a tastar paisatge, tradició i cultura a totes les persones que participaran a l’esdeveniment. Un maridatge perfecte entre sabors, paisatges i música”.

Aquesta és una bona oportunitat pels cellers de VTMallorca de donar a conèixer el seu treball i l’aposta per la recuperació i promoció de varietats autòctones com la premsal, giró ros o malvasia, manto negro, callet o gorgollassa. Formar part d’aquest esdeveniment amb tanta projecció posicionarà la bona feina dels cellers i elaboradors de l’illa, cada cop més reconeguda tant a nivell intern com internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa