Balears Vadevi
14 xefs de Mallorca fan un vídeo solidari i canten per la pau al món

Tot un firmament d’Estrelles Michelin i molta feina a la cuina d’alguns dels millors restaurants de Mallorca. Ara uneixen les seves veus per una bona causa. Els xefs Adrián Quetglas, Santi Taura, Andreu Genestra, Maca de Castro, Fernando Arellano, Tomeu Caldentey, Pau Navarro, Miquel Calent, Ariadna Salvador, Victor García, Joan Marc Garcías, Jonay Hernández, Lluís Perez i Marc Fosh s’han reunit per a recaptar fons per a l’ONG World Central Kitchen del xef José Andrés.

Chef- Aid – Mallorca – World Central Kitchen from NandoEstevaPF on Vimeo.

Cuiners i artistes col·laboren desinteressadament

La lletra de la cançó Don’t ask me why? és del xef Marc Fosh i dels arranjaments i la producció s’han encarregat els músics Sergio Llopis i Jaume Anglada. “Jo veia per televisió tot el que passava en el món i la gran labor que feia José Andrés i la seva ONG i vaig pensar que els xefs de Mallorca havíem de participar d’alguna manera.

Sempre ens demanen sopars i menjars solidaris amb els quals estem encantats de col·laborar, però en aquesta ocasió hem canviat els fogons per la nostra veu”, diu el xef Marc Fosh. Segons el músic Sergio Llopis treballar amb els 14 xefs ha estat fàcil per la il·lusió que han posat en el projecte. “Quan tothom posa ganes, tot és molt més fàcil” diu Llopis. “Són tan creatius que els és igual crear a la cuina que crear una cançó. Ha estat un regal treballar amb ells” afirma el compositor Jaume Anglada.

A benefici de ONG World Central Kitchen 

Les donacions, que es poden fer a través d’aquesta pàgina web, van a World Central Kitchen, una organització no governamental sense ànim de lucre que es dedica al proveïment de menjars a tot el món després de desastres naturals. I ara també en el cas dels damnificats per la guerra d’Ucraïna. Va ser fundada en 2010 pel xef José de Andrés per a respondre a l’escassetat d’aliments a Haití provocada per terratrèmol que va devastar l’illa aquell any.

El videoclip ha estat dirigit pel guardonat director de fotografia Nando Esteva que ha comptat amb la col·laboració després de les cambres de Joan Monserrat, Cristóbal Vargas i Marc Capó. De la comunicació es fa càrrec l’agència Vivirdelcuento Comunicació. Totes les persones que han participat en aquest projecte el fan de manera desinteressada i totalment altruista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa