Un estudi constata un descens en el consum de vi a Mallorca de prop del 15% des de 2016
Vins de la DO Binissalem

!--akiadsense-->

Illes Balears Qualitat ha realitzat aquest 2018 un estudi sobre els hàbits de consum dels mallorquins dels productes amb Denominació o Indicació Geogràfica Protegida. Els primers vins que apareixen com els més consumits són els de la DO Binissalem amb un 24%, en setena posició per darrera del formatge de Maó, l’ensaïmada, la sobrassada, l’oli, l’oliva i les herbes de Mallorca.

Un 13% dels enquestats manifesta que consumeix Vi de la Terra Mallorca, un 11% vi de la DO Pla i Llevant, un 4% Vi de la Serra de Tramuntana i un 3% Vi de la Terra Illes Balears. L’estudi s’ha fet aquest estiu entre un total de 518 persones i constata un descens des de l’any 2016.

Així, el consum de vi de Binissalem hauria baixat 12 punts des de fa dos anys i Vi de la Terra Mallorca 5 punts. A diferència de la resta de productes d’alimentació que han incrementat el seu consum des de 2016, el del vi hauria baixat una mitjana del 15%.

Nou comentari