Balears Vadevi
Èxit absolut de la Setmana Cultural del Vi de Manacor dels Tastavins

Ni l’amenaça de pluja va frenar l’assistència del personal als distints actes del programa de la Setmana Cultural del Vi de Manacor, que organitza ja fa disset anys la Confraria dels Tastavins, juntament amb l’Ajuntament de Manacor. Joan Margenats, portaveu dels organitzadors, es mostrava així de satisfet del resultat: “Va ser un èxit!”

Més de 1.500 persones vengueren a la presentació dels vins de l’anyada del Pla i Llevant. “Tanta sort que el temps ens va respectar”, perquè l’acte es va fer a cel obert, afegien. “Varen venir nou cellers (Pere Seda, Miquel Gelabert, Toni Gelabert, Can Majoral, Butxet, Miquel Oliver, Armero i Can Coleto de la DO Pla i Llevant i Ses Talaioles de Vi de la Terra Mallorca) i per primera vegada vàrem tenir un grup de música en directe“. I per fer paret, “Hiper Centro va posar tot el menjar, cocarrois, pa amb camaiot, sobrassada, mantegades, pizza…”.

Un programa complet per a tots els gustos

Si el cap de setmana va ser un èxit no ho va ser menys el curs de tast que s’ha fet pocs dies després al Molí de Can Roca, la seu de la Confraria de Tastavins. Dirigit per l’enòloga de Bodegas Bordoy, Carmina Sender, s’hi varen apuntar 35 persones. No hi cabia ningú més.

Aquestes jornades ens han deixat un caramull d’imatges, de les quals us n’oferim un recull perquè vegeu que en Margenats no ha exagerat gens. I, si hem de jutjar pel que es veu, els joves han entrat de ple en el món del vi i aprecien les iniciatives que els permeten gaudir d’una copa de bon vi i de la gastronomia i la cultura de la terra.

Els joves de la comarca no es perderen la presentació dels vins del Pla i Llevant/C. T.M
Els cellers tenien gent fent cua per a tastar els vins/C.T.M
El menjar servit per Hiper Centro no pot faltar als esdeveniments de la Setmana Cultural del Vi de Manacor/C.T.M
Per primera vegada hi va haver un grup musical per amenitzar la trobada/C.T.M
El Molí de Can Roca ple de gom a gom/C.T.M
Carmina Sender, enòloga de Bodegas Bordoy, dirigint el tast/C.T.M
‘Maridatge’ de gastronomia, música i poesia al claustre de Sant Vicenç Ferrer/C.T.M
Joves cuiners implicats al 100% en la preparació de les tapes que se serviren a l’espectacle d’Harmonia/C.T.M
L’equip de cuina de la Brusca Brew Pub, responsables de la part gastronòmica, rebé l’aplaudiment del públic/C.T.M
Més notícies
Tast vertical de giró ros de Toni Gelabert, a la Confraria de Tastavins de Manacor
Andreu Oliver 'Majoral' va definir el terrer i els vins que es fan a la DO Pla i Llevant/Aida Fernández
Els vins de la DO Pla i Llevant es presenten a l’Escola Agrària d’Espiells
És un centre de referència per la formació d'enòlegs i viticultors on estudien molts de professionals de les Illes Balears

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a novembre 12, 2023 | 20:19
    Pep novembre 12, 2023 | 20:19
    Un pocavergonya aquest

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa