Balears Vadevi
Èxit de participació al curs d’inici al tast de la DO Binissalem
DO Binissalem

!--akiadsense-->

El Curs d’iniciació al món del vi organitzat per la DO Binissalem que s’ha fet aquest dilluns, ha estat un èxit pel que fa a la participació. Han estat molts els que han quedat fora tenint en compte que només hi havia 20 places. És per això que aquesta sessió es tornarà a repetir el pròxim 8 d’octubre.

El curs, impartit per l’enòloga i tècnica del Consell Regulador de la DO Binissalem, Francis Gamón, tot coincidint amb la 54a Festa des Vermar està pensat per unes 20 persones per tal que totes elles hi puguin participar activament. L’objectiu principal és introduir al món del vi i al tast, a aquelles persones amb o sense experiència, d’una forma amena i molt participativa.

La sessió, que té una durada de 2 hores, consisteix en una explicació de les principals característiques de la DO Binissalem, l’entorn geogràfic, les varietats de raïm autòctones, les característiques dels vins, combinat amb un tast dirigit d’un vi blanc, un negre i un rosat i, un taller d’aromes relacionats amb aquests vins.

Les inscripcions s’han obert de bell nou i hi trobareu tota la informació seguint aquest enllaç. El Consell Regulador seguirà oferint aquests cursos, ampliant els continguts a tasts horitzontals per varietats de raïm, tasts verticals per anyades i també amb participació dels enòlegs dels cellers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa