Balears Vadevi
Torna la Fira Agrícola i Ramadera de Santa Eugènia

Després de dos anys sense fira per mor de la Covid-19, l’Ajuntament de Santa Eugènia convida a participar de la Fira agrícola i ramadera que enguany arriba a la seva 40a edició, sent una de les mostres més consolidades dins el calendari firal de la Illa. 

El gruix de la trobada es desenvoluparà del divendres 8 al diumenge 10 d’abril amb un ampli ventall d’activitats per a tota la família i una exposició de maquinària agrícola i bestiar que aproparà el visitant a la Mallorca més rural. 

En paraules del batle Joan Riutort, “la pandèmia ens ha privat aquests dos darrers anys de la nostra estimada Fira Agrícola i Ramadera. Està molt llunyana ja la fira del 2019, la darrera que vàrem poder gaudir i que recordam amb enyorança. Ara tornarem a gaudir d’una de les convocatòries més estimades pel poble de Santa Eugènia”.

Al programa s’hi trobarà diverses activitats culturals, com ara concerts, exposicions, teatre, ballada popular, la presentació d’un llibre, així com activitats destinades als nostres infants, actes esportius… El diumenge, mostra d’ovelles de les guardes de Santa Eugènia, de diversos animals de ploma i cans de bestiar; mostra de maquinària agrícola dels pagesos taujans i exposició de vehicles antics de Santa Eugènia. “Una variada oferta per gaudir del cap de setmana de la Fira i passar bones estones amb familiars i amics i gaudir de la gastronomia als locals del poble”, comentarà el batle.

El programa, amb música, futbol i pintura

El programa arranca el divendres dia 8 amb música. A les 20.30 hores, a la Plaça Bernat de Santa Eugènia, tindrà lloc un concert del grup ‘Ameyal’ i al carrer Major, a les 22.00h, hi actuarà el grup ‘Som Rock’. 

Dissabte serà dia de futbol, amb diversos partits de l’Interplà i del Taujà, i d’exposicions com la de randes, de betlems, de maquetes ferroviàries o de pintura. A les 20h. al pati del CEIP Mestre Guillemet concert del cantautor valencià Andreu Valor (taquilla inversa a benefici dels refugiats de la guerra d’Ucraïna). 

El diumenge és dia de fira; s’inaugurarà a les 8 h i s’hi succeiran tota casta de mostres; d’ovelles, de ca de bestiar, d’artesans de pedra, ferro, ceràmica i més, de maquinària agrícola i de cotxes antics taujans. 

Per als més petits, ludoteca al pati de les escoles, tallers i al capvespre ballada popular per a finalitzar la jornada. No obstant això, el programa continuarà amb més activitats programades durant tota la setmana amb el firó del dilluns 11, que comptarà amb activitats per a infants i persones majors, i el divendres 22 i el dissabte 23 amb més actes que donaran per finalitzat el programa d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa