Balears Vadevi
El Fornet de la Soca de Palma i les seves ensaïmades, a la revista ‘Vogue’

“La nostra arqueologia gastronòmica local ha arribat fins a la revista Vogue, ni més ni manco!” Així comença la breu crònica escrita pel mateix Tomeu Arbona per comunicar la notícia a través de les xarxes. “En César Segarra ens ha fet un preciós reportatge fotogràfic on es veu que la bellesa no es troba sols a les estores vermelles, sinó que també n’hi ha molta al veritable treball artesà, als petits negocis familiars i, en concret, per què no dir-ho, al Fornet de la Soca!”

Tota una declaració de principis. I així ho entès Garbiñe Continente que ha realitzat l’entrevista que des d’aquí us recomanam a tots els curiosos que vulgueu saber què és això de l’arqueologia gastronòmica i el fenòmen cultural que és, a la fi, El Fornet de la Soca, comandat per Tomeu Arbona–, tot un personatge, i el seu equip.

L’entrevista desvetlla els orígens del Fornet i la bona acollida que ha tengut entre els mallorquins i els turistes/VOGUE

El que va començar com un experiment personal s’ha convertit en un referent de la gastronomia tradicional de Mallorca en el segle XXI: No us perdeu l’entrevista al Vogue per saber-ne tots els detalls.

La seva dona, Maria José Orero és la ma dreta de Tomeu, aqui a l’esquerra, i part del seu equip/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa