Balears Vadevi
I mentrestant, al celler…

Els dies de verema d’aquest 2021 estan arribant a la seva fi. Hi ha cellers que van començar a primers d’agost, i des d’aleshores fins avui, els veremadors han anat actualitzant el calendari de collita en funció de la maduració de cada varietat de raïm, començant amb aquelles varietats més primerenques i acabant amb les tardanes, que acostumen a tancar la campanya de cada any.

Ara bé, si la feina al camp es va acabant, ara són les instal·lacions dels cellers les que bullen d’activitat, veient entrar la collita i iniciant processos de fermentació, trasbalsos, decidir dipòsits per la criança…, que en uns dies veurà sortir embotellats els nous vins de l’anyada.

En aquesta selecció d’imatges podem veure els protagonistes de la verema 2021 feinejant dins els cellers de Mallorca.

Una nova generació a Selva Vins s’estrena al celler/Cedida

A Son Vell al costat dels depòsits del segleXXI, l’antiga premsa encara en ús/Cedida
Trepitjant el raïm a Vinya Taujana/Cedida
La fermentació del most ha començat a Tianna Negre/Cedida
Pilar Oliver, de Bodegas Miquel Oliver, comprova el sucre/Cedida
Vins Son Puig, a la fi tot el raïm ha entrat al celler/Cedida
A Can Majoral la feina no els impedeix apreciar el festival de colors del most/Cedida
La selecció manual del callet a Can Vidalet, un exemple de treball en equip/Cedida
Descubant a Can Majoral | cedida
Les mans cansades que simbolitzen un mes de verema, de dies de fer feina a escarada a Bodegas José L. Ferrer/Cedida

A Can Majoral, els joves encaren amb sentit de l’humor la feina al celler/Cedida
La colla de treballadors de Mesquida Mora s’ha deixat la pell a la verema/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa