Balears Vadevi
Inca promociona la gastronomia com a nou atractiu turístic

L’Ajuntament d’Inca ha instal·lat nous indicatius per promocionar els diferents punts d’interès gastronòmic del municipi. Es donen a conèixer i assenyalen una vintena de restaurants i bodegues de vins, així com els hotels que hi ha actualment a la capital del Raiguer. Així mateix, es continua també amb la promoció del centre comercial i s’han posat cartells a les entrades de la ciutat amb la imatge “Inca, un centre comercial a cel obert“. 

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca ha produït també dos nous vídeos promocionals sota el lema “Inca, on allò important són els petits detalls”. Una d’aquestes produccions està destinada a promoure la gastronomia local i s’utilitzarà per dur a terme una campanya publicitària en les televisions locals. A més a més, aprofitant les festes de Setmana Santa, el consistori realitzarà també accions promocionals en l’àmbit internacional.

Antics cellers que s’han reconvertit en restaurant a INCA | E.V.

La gastronomia inquera i els seus restaurants tan emblemàtics són un dels trets diferencials més característics del municipi. Per aquest motiu, hem considerat adient dur a terme aquestes accions promocionals i posar en valor la restauració inquera, ja coneguda arran de les Illes Balears”, assenyala el regidor de Turisme, Miguel Ángel Cortés.

De fet, la campanya posa l’accent en el fet que Inca és una ciutat a on passen petites coses que fan que aquest lloc sigui especial i, d’altra banda, es destaca també que la capital del Raiguer és bressol de petites joies de la gastronomia. En definitiva, diran, Inca és un lloc fet de petites coses, però que juntes formen quelcom molt gran, com així es destaca en el material promocional.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de promoció que l’Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys per posicionar Inca com a destinació turística. El passat any es va llançar una nova plana web incaturistica.es i es varen dur a terme accions promocionals amb influencers. El consistori preveu publicar durant els pròxims mesos una nova sèrie de vídeos protagonitzats per reconeguts personatges de les Illes Balears.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa