Balears Vadevi
El Gran Cassanyes convertirà aigua en vi a Jaume de Puntiró

Miracles, impossibles i “com ha fet això?”. Aquest seria el resum de l’espectacle. Això, els riures, i el caos. Hem de reconèixer que el caos també. Una hora de màgia i bon humor amb el Gran Cassanyes representant de la nova generació d’il·lusionistes que ha estat guardonat en congressos nacionals i internacionals.

D’aquesta manera es presenta l’espectacle de màgia que acollirà el celler Jaume de Puntiró aquest divendres a la plaça Nova de Santa Maria. És una més de les iniciatives culturals de Pere i Bernat Calafat que al llarg de l’any convoquen els “malalts de vi” a tastar una de les seves elaboracions, amb l’excusa d’un espectacle. El d’aquesta ocasió ha generat molta d’espectació: reuneix molts d’elements que fan pensar en una vetllada emocionant. Com diu Pere Calafat “Intentarem convertir l’aigua amb vi. Encara que el darrer que ho va aconseguir, va ser crucificat!”.

Un tast de vi per arrodonir la vetllada

I al final un tats de vi. En aquest cas serà el BRISAT de Puntiró 2021 del Celler Jaume de Puntiró. El firmen el vinater Pere Calafat i l’enòleg Joan Mora. Està fet a partir de a varietat Giró Ros provinent de Sa Vinya Vella, de Santa Maria, situada a 120 metres d’altitud, són terres de Call Vermell. Es fa verema manual. El que es tastarà divendres és de l’any 2021 i té una graduació 14,5% vol. Ha estat fermentat amb les seves pellofes.

Presenta un color groc carabassenc. Aromes de fruites i flors, poma, pera, melicotó, peònia. En boca és corpulent i agradable, sec i un poc astringent.

El Brisat de Puntiró, protagonista del tast/Cedida

Tornem a l’artista, Joan Cassanyes Roig és actor, mag i dramaturg. Format en la Titulació Superior d’Il·lusionisme en el RCU Reina Maria Cristina del Escorial i en interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), així com en diversos cursos de creació escènica a la Sala Beckett o al ESTC de Lisboa.

D’actor ha participat a Paradís Padrina Definitiu; Hamlet, el tros que en queda i IAIA i actualment es troba en gira amb Absurda i titànica aproximació a la idea de bellesa. Com a dramaturg compte amb dos primers premis i obra representada. Com a mag ha actuat arreu del continent i, recentment, ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Magia 2022 i el Prémio Internacional Português Valongo 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa