Balears Vadevi
Bodegas José L. Ferrer acull la Fundació Impulsa per parlar de circularitat

El celler binissalemer Bodegas José Luis Ferrer ha acollit aquesta setmana la reunió del patronat de la Fundació Impulsa, coparticipada per la patronal CAEB i el Govern de les Illes Balears. En el marc d’aquesta reunió, la presidenta, Francina Armengol, durant la qual es va aprovar la incorporació al patronat de tres empreses més: Quesería Menorquina, Hotelbeds i Baleària.

Es va fer balanç de la feina feta enguany i també de la situació de l’economia a les Illes Balears, en clar procés de recuperació. En aquest sentit, la presidenta ha dit que “les Balears hem donat exemple com a societat”, per afegir que “ens estam recuperant de la ferida de la pandèmia i anam cap a un escenari millor que el de l’any 2019”.

Armengol ha destacat que l’economia de les Illes és en un punt d’inflexió en el camí d’una recuperació “molt sòlida”. La presidenta ha recolzat aquesta afirmació en dades com les que demostren que el passat mes d’abril un de cada quatre llocs de feina creats a l’Estat va ser a les Balears i que el 80% d’aquests contractes varen ser indefinits.

Així mateix, Armengol ha recordat que aquestes xifres també són resultat de la feina feta pel Govern en els darrers prop de set anys «en un model que se sosté en lleis capdavanteres, com la de residus i canvi climàtic»; en altres normatives com la d’Educació i la de ciència, «que segellen un compromís amb la formació i el talent»; en l’impuls de la inversió en educació i en les polítiques socials, i també es trasllada en altres iniciatives com la nova Llei del turisme, que actualment està en tramitació al Parlament.

La presidenta Armengol, entre la presidenta de CAEB, Carme Planas, i el director de la Fundació lmpulsa, Antoni Riera, afirma que “les Balears anam cap a un escenari millor que el d’abans de la pandèmia” /CAIB

L’aposta per la circularitat, present en la Llei, també ha estat un dels temes tractats en la reunió. «Són pocs els qui avui posen en dubte que el futur passa per la millora del model i la protecció del territori», ha dit la presidenta.

La primera reunió ordinària de l’any del patronat de la Fundació Impulsa també ha servit per aprovar els comptes anuals de l’exercici de 2021 i per presentar línies d’acció per definir el trànsit cap a un sistema turístic circular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa