Balears Vadevi
Juliana González, Vi de la Terra Mallorca i DO Binissalem, a Madrid Fusión

Vi de la Terra Mallorca i la DO Binissalem comptaran a Madrid Fusión, la influent del món de les cites gastronòmiques d’alta cuina, amb la figura del sommelier. Aquesta ha estat una reivindicació del sector des de fa anys i que serà possible en la pròxima edició de Madrid Fusión, gràcies al Consell de Mallorca.

En aquest cas, serà la sommelier Juliana González (Millor Sommelier de Balears 2020) qui defensarà davant els professionals del sector les diferents varietats autòctones de Mallorca i, d’altra banda, les diferents zones de l’illa: el Pla, el Raiguer, Llevant, Tramuntana i Palma.

Una de les ponències de Madrid Fusión en una edició anterior | MF

González encantada de presentar els vins mallorquins a la cimera gastronòmica de Madrid

Per a González és una gran notícia que els sommeliers participin en aquesta mena de fires perquè “avui dia no es pot prescindir de la nostra labor. El vi és un dels millors representants gastronòmics d’una terra“, subratlla. La sommelier assegura que se sent molt orgullosa de treballar amb els vins mallorquins i donar-los a conèixer “per la seva qualitat i les seves particularitats“. 

A la fira Madrid Fusión, que se celebrarà entre el 23 i el 25 de gener, els vins de l’IGP Mallorca i de la DO Binissalem compartiran espai amb altres representants del producte local de l’illa com Flor de Sal d’Es Trenc i Sobrassada de Mallorca, entre altres.

Juliana González, enamorada de la professió | xx
Juliana González, la Millor Sommelier de Balears 2020, defensarà els vins de Mallorca a MAdrid Fusión/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa