Balears Vadevi
Kike Erazo, del restaurant Morralla, guanyador del TaPalma d’Or 2025

Avui arranca la ruta de les tapes d’una nova edició de TaPalma . Aquest dilluns s’ha fet el concurs i TaPalma Mallorca-2025 ja té guanyadors. El triomfador d’aquesta edició ha estat el restaurant Morralla amb el xef Kike Erazo al capdavant, que s’enduu el títol de TaPalma d’Or 2025 amb la seva creació Croa-Lamar

En la modalitat de Tapa TaPalma, el guanyador de la plata ha estat el restaurant Arume Sake Bar amb el xef Albert Marín, que ha presentat al jurat Dim Sum de Bacallà a la Mallorquina. I finalment, el bronze ha estat per a S’Hort Casino Mallorca amb el xef Miguel Ángel Mejías, que ha presentat la tapa Fruto del Bosque Marino

Croa-Lamar. del xef Kike Erazo, guanyadora de TaPalma de Oro 2025/AgènciaCOM

En la categoria de Tapa Sobrassada de Mallorca IGP, el restaurant Chez Camille amb el xef Alexander Pincay ha aconseguit també l’or gràcies a Donasada. La plata en aquesta modalitat se l’ha enduta el restaurant Übeck, del xef Pablo Izquierdo amb Porc Negre, i en tercer lloc, el bronze ha recaigut en el restaurant Morralla i el xef Kike Erazo per la seva creació Alfajor Mallorquín. 

Donasada, del xef Alexander Pincay, guanyadora de la tapa Sobrassada IGP de Oro. 

També s’han lliurat accèssits, un a la millor tapa maridada amb San Miguel i una altra a la millor tapa elaborada amb producte local d’Eroski, totes dues per a Morralla, per la seva tapa Croa-Lamar del xef Kike Erazo.

El jurat de tapes del Concurs TaPalma Mallorca-2025 ha estat format per un jurat fix encapçalat per Igor Rodríguez, president del jurat de tapes i xef del restaurant El Bandarra, qui ha estat una part essencial de l’evolució del certamen des de les seves primeres edicions.

La resta del jurat l’han completat Álvaro Salazar (VORO), amb dues estrelles Michelin i dos sols Repsol; Aarón Ortiz, xef del restaurant Kabo (Pamplona), guardonat amb una estrella Michelin i un sol Repsol; i Miquel Calent, xef de Can Calent (Campos) i Cuit (Nakar Hotel) i presentador d’IB3 Televisió, així com ambaixador de la marca Mahou-San Miguel. 

A aquest jurat fix l’ha acompanyat un jurat altern encarregat de reforçar les valoracions en les diferents categories del concurs. En Tapa TaPalma, hi han estat Claudio Lemos, xef del restaurant The Merchants (Palma) i recent guanyador del premi Aviko Ideation Insights del Chef Council Innovation 2025; Koldo Royo, president d’ASCAIB, xef i assessor gastronòmic amb una àmplia trajectòria en la promoció de la restauració balear; i Daniela Valencia, creadora de contingut de Sentir Mallorca, especialitzada en comunicació gastronòmica.

Mentrestant, en la categoria de Tapa Sobrassada de Mallorca IGP hi han participat José Cortés, xef i membre d’ASCAIB, amb una reconeguda trajectòria en cuina creativa; Ian Ramis, tastador del Panell de Tast de la IGP Sobrassada de Mallorca, expert en producte local i la seva valoració sensorial; i Javier Valencia, creador de contingut de Sentir Mallorca, que han acompanyat el jurat fix. 

La gala d’entrega de premis s’ha celebrat a l’Auditori Illes Balears una vegada finalitzades les categories del concurs. I, per acabar, el hall del Palau de Congressos s’ha vestit de festa gràcies als estands dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment, i a la música de Miquel Font. Un concurs que ha comptat amb més de mil assistents. 

Arranca la ruta de les tapes

Totes les tapes participants a TaPalma Mallorca-2025 es podran degustar a la ruta, que començarà aquest dimecres 5 de novembre i s’allargarà fins al diumenge 9 de novembre.

Els 34 restaurants que participen enguany a TaPalma Mallorca-2025 son Arume Sake Bar, Bar Central, Bar Pigalle, Bellaombra, Bendito Gusto, Born 8, Chez Camille, Cosmopolis, Dalilí, Diecisiete Grados, El Bandarra, Gilda Lobby Club, Ginger Paseo del Borne, Grand Siena, Jose’s 2, Kamaleónico, L’Ànima, La Consentida, La Despensa del Barón, La Previa Palma, La Taperia, La Trastienda, Lievito, Locura Ibérica, Más Natural, Miss Sushi, Montego Bay, Morralla, Nixe Palace, Pasodoble, Parrilla Buenos Aires, S’Hort – Casino Mallorca, Simbad i Übeck. 

Més notícies
TaPalma fa 20 anys i ho celebra amb una gran gala
TaPalma Mallorca-2025 celebrarà el seu concurs al Palau de Congressos de Palma dilluns 3 de novembre, i la ruta tindrà lloc del 5 al 9 de novembre
Kike Erazo ha fet doblet en aquesta edició del TaPalma/AgènciaCom
Kike Erazo guanya el concurs de tapes de TaPalma amb ‘Coca-rroba’
El xef del restaurant Morralla de Palma també s'enduu el premi de la IGP Sobrassada amb la creació 'La Joia de Mallorca'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa