Balears Vadevi
La DO Binissalem desembarca a Menorca

El divendres 28 d’octubre tindrà lloc la presentació de Vins DO Binissalem a Menorca en la que participaran 5 cellers de la DO, Bodegas José L. Ferrer, Celler Jaume de Puntiró, Vins Nadal, Vinyes i Vins Ca Sa Padrina i Can Fumat. L’aventura menorquina dels cellers de la DO Binissalem comptarà amb la participació de la DOP Queso Mahón-Menorca, per ser una part de la cultura i costums de l’Illa de Menorca i un element clau pel mantenimient de la seva fisonomia.

“Provam a Menorca una iniciativa que cerca donar a conèixer els nostres vins a les Illes veïnes”, afirma la directora de la DO Binissalem, Marga Amat. Segons Amat, “respectant el vi que es fa a Menorca, pensam que els menorquins tendran curiositat per conèixer uns vins que poden considerar-se de proximitat, de Km0”. “A més, afegeix , ara que el Govern promou els viatges interilles, entenem que es podran fer visites als cellers dins les accions d’enoturisme que hi ha les distintes bodegues de la DO”.

Fins ara, reconeixen des de la DO Binissalem, els vins de la comarca tenen poca sortida en el mercat menorqui, i de la resta de les Illes Balears. Per incentivar aquesta demanda se posa en marxa aquesta acció que en el futur podria continuar a Eivissa i a més llarg termini a algunes ciutats de la Península molt seleccionades.

La presentació es durà a terme divendres en aquest espai del Club Marítim de Maó/Cedida

La presentació a Menorca, que tindrà lloc a la Sala Aqua del Club Marítim de Maó, Moll de Llevant. es planteja en dues sessions, una exclusivament per a professionals de 16:00 a 18:00, i una altra oberta al públic, amb l’aforament limitat, a partir de les 18:00 i fins a les 20:00. S’hi oferiran cinc degustacions gratuïtes, segons les existències de vins. Entre els cinc cellers presentaran una vintena de referències que són una mostra dels vins que es produeixen a la comarca, amb les varietats pròpies i les foranes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa