Balears Vadevi
La DO Binissalem presenta els vins de la comarca a joves catalans

La DO Binissalem no perd l’oportunitat de donar-se a conèixer com organització i de difondre els vins de la comarca. Aquesta vegada ha aprofitat una de les activitats de la Fundació Mallorca Literària a la Casa Museu Llorenç Villalonga a Binissalem. “Lectures en ruta” ha permès establir contacte amb els participants en aquesta activitat. La col·laboració entre la DO Binissalem i la Casa Museu Llorenç Villalonga no ve d’ara: fa deu anys que existeix aquest vincle de productiva col·laboració.

Els i les 30 joves catalans, que integraven aquest grup que veis a les imatges, han deixat per un moment la literatura per gaudir d’un tast d’un vi blanc i un vi negre genèrics de la DO i han conegut de la mà de Marga Amat, directora de la DO Binissalem, les principals característiques d’aquesta comarca vitivinícola i la singularitat dels seus vins.

Marga Amat i Carlota Oliva, de la DO Binissalem i de la Fundació Mallorca Literària, respectivament, en el moment del tast/Cedida

“Un plaer explicar als més joves, que s’inicien al món del vi, que el vi es pot gaudir sense necessitat d’esser un expert, i sempre amb moderació i consum responsable”, escriu Amat a les xarxes donant fè de l’èxit de l’experiència i de la bona acollida del tast entre el grup de joves que feien “Lectures en ruta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa