Balears Vadevi
La Fira del Vi de Pollença torna després d’un any

Ja han començat els preparatius per fer la Fira del Vi de Pollença. Serà la divuitena edició y tendrà lloc el 9 i 10 d’octubre amb la principal novetat a destacar que està en la ubicació, ja que s’habilitarà l’aparcament de Can Conill per poder celebrar la fira en un espai més obert i ampli que permeti mantenir la distància de seguretat que les autoritats sanitàries continuen recomanant.

L’objectiu de la Fira del Vi de Pollença és promoure les novetats dins el sector del vi, és per això que la trobada entre viticultors serveix tant per crear nexes entre ells com per mostrar al públic la sensibilitat per aquest producte.

Enguany la Fira comptarà amb un total de 34 cellers mallorquins, tres dels quals hi participen per primera vegada, a més de la presència de la DO Montsant en representació de 18 cellers, gràcies a l’agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset.


El batle de Pollença, Tomeu Cifre, el regidors de Comerç Fires, Miquel Llobeta; i el president de Vi Primitiu de Pollença, Josep Bibiloni/Cedida.

Pel que fa a la imatge del cartell, cal destacar que la guanyadora del concurs fou l’artista pollencina Aina Perelló amb una proposta d’imatge dotada de molta sensibilitat i que és una convidada a visitar la Fira, a sentir i emocionar-se amb la degustació dels vins i les seves aromes, i els bons moments familiars compartits al voltant d’una taula.

El preu de l’entrada serà de 15 euros, dels quals cinc seran per comprar vi. També hi haurà una entrada reduïda per a professionals acreditats amb un preu de 10 euros, amb 5 euros per comprar vi. L’horari d’atenció al públic serà de 10:00 a 20:30 hores dissabte i de 10:00 a 14:00 hores diumenge, la taquilla tancarà una hora abans.

A la presentació feta aquesta setmana a l’Ajuntament pollenci, ja es va anunciar que l’any que ve, la 19ena edició la Fira del Vi es farà els dies 7 i 8 de maig de 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa