Balears Vadevi
La fira ‘Un Vi de Mallorca per Nadal’ estrena espai amb èxit

Va ser una jornada d’incomptables visites i de retrobament pels amants del vi que passaren per la fira Un Vi de Mallorca per Nadal. En aquesta ocasió, en una elecció oportuna degut al temps insegur de les darreres setmanes, la convocatòria era a un lloc a racer: El pis superior del claustre del Museu d’Història i Cultura Militar de Palma.

Una vintena llarga de cellers havien parat la taula on s’oferien més d’un centenar de referències, entre vins blancs, brisats, rosats, negres i escumosos als centenars de persones que varen passar per l’espaiós pati d’aquest museu. N’hi havia de l’anyada i de guarda. N’hi havia de tots els racons de Mallorca responent a la crida de els DO Binissalem i Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca. Es pot dir que l’objectiu, la difusió dels vins fets a l’illa per les festes de Nadal i de Cap d’any, es va aconseguir. En sortir es veia la gent que portava la bossa de vi que els assegura tenir una representació dels vins mallorquins en els àpats d’aquests dates tan assenyalades.

Els visitants obtenien informació de primera mà de part dels cellers/Cedida

Mati i capvespre es feren tastos per conèixer de primera mà els vins de Mallorca. HI eren presents bona part dels bodeguers titulars dels cellers i el personal de les bodegues que ha fet els vins que informaven de primera mà de les seves característiques: varietats internacionals o locals del que estan composats, tècniques especials de cultiu a la vinya, feines a realitzar als cellers fins que els vins arriben als consumidors.

Tastant els vins que maridaran amb els plats de la cuina nadalenca/Cedida

En resum, una experiència que ja té cita pròpia en l’agenda del mes de desembre de Mallorca i que indica que la promoció conjunta dels Consells Reguladors té més sentit que mai.

Bodeguers com Miquel Gelabert eren presents amb els seus vins a la fira/Cedida
Carla Adrober, d’Es Fangar, de la DO Pla i Llevant/Cedida
Santa Catarina, la darrera incorporació de la DO Binissalem, participava per primera vegada/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa