Balears Vadevi
La Gota d’Oli distingeix el personal dels comerços d’alimentació de Mallorca

La DO Oli de Mallorca i el Consell de Mallorca han fet possible aquesta edició, la quinzena, del lliurament de la Gota d’Oli després d’un any d’absència degut a la Covid. Aquesta vegada, precisament, els guardons han volgut posar en valor el personal dels comerços d’alimentació que han estat al peu del canó durant els mesos d’incertesa generada per la pandèmia.

Per això, tan les autoritats dels Consell de Mallorca, la presidenta Catalina Cladera i el conseller Jaume Alzamora, com el president del Consell Regulador, Joan Mayol, han destacat que “els comerços d’alimentació, tots, van estar oberts durant els pitjors moments de la pandèmia, quan encara en sabíem poc d’aquest virus que ens ha trasbalsat. Ens van atendre, amb totes les dificultats que hi havia, i per això aquest col·lectiu mereix tots els reconeixements que hi pugui haver. Distingim de forma específica el personal d’un tipus de comerç, que és el que ens ha oferit en tot moment producte de Mallorca”.

Maria Cazorla, qui va rebre el premi de mans de la presidenta Cladera, va agrair la distinció en nom de les tres guardonades/DO Oli de Mallorca

Per això, els guardons varen ser lliurats a tres persones, tres dones, en representació del personal dels comerços d’alimentació, designades pels sindicats que tenen representació en aquest sector (UGT i Comissions Obreres) i les dues patronals de petit i mitjà comerç (PIMECO i AFEDECO): Maria Cazorla, del Supermercat El Corte Inglés, Gloria Escudero, d’Eroski i Aina Moyà, de la Federació de Mercats Permanents de Mallorca.

El president del Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca, Joan Mayol entrega el guardó a Aina Moyà/ Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa