Balears Vadevi
Les dones del vi brinden pels nins de Txernòbil, amb el pensament a Ucraïna

Un any més s’ha fet el tast de dones delmón del vi a les instal·lacions de Licors Moyà, a Artà. Una cita que arriba a la sisena edició i que ja forma part del calendari de les activitats entorn al Dia de la Dona.

En aquest cas, com és habitual, ha estat Bel Moyà, directora de producció l’empresa, qui les ha rebudes. Totes elles, dones d’èxit i emprenedores en el seu diferents lloc de treball, han estat les encarregades de dirigir aquest “tast”, on cadascuna d’elles ha pogut compartir i explicar el seu dia a dia del seu treball en el celler i al capdavant dels seus equips, donant una versió personal i propera.

Bel Moyà ha explicat la posada en marxa de la modernització, digitalització de Licors Moyà i un nou repte que lligarà l’empresa a un objectiu de sostenibilitat: des de la utilització de materials reciclats i recuperats a recalcular les rutes de repartiment per provocar el menor impacte mediambiental i la petjada de carboni, així com la utilització d’energies renovables. Bel Moyà ha presentat el nou vermut Rumbo, de la casa.

El nou vermut Rumbo, de Licors Moyà/Cedida

La vetllada ha comptat amb un aspecte molt important, el solidari, ja que la recaptació de l’esdeveniment serà lliurat a l’ONG Un somriure per Txernòbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa