Balears Vadevi
Les galetes d’oli mallorquines reparteixen sort

No és el primer cop que l’Organització Nacional de Cecs, l’ONCE, fa publicitat de productes típics de les Balears. Si bé el passat 31 d’octubre de 2021 l’entitat difonia cupons amb l’ensaïmada de Mallorca, ara han estat les tradicionals galetes mallorquines les protagonistes d’una nova butlleta que se sorteja aquest dimarts 25 de gener. En total, se n’ha imprès fins a cinc milions i mig.

Aquestes galetes d’oli o marineres tenen l’origen a meitats del segle XIX en un petit forn de la ciutat d’INCA. Són de tradició marinera, ja que sovint substituïen el pa per als mariners durant les seves llargues travesses pel mediterrani. S’elaboren amb farina, oli d’oliva verge, aigua, mantega, sal i llevats. Tenen un format petit i ovalat, i se’ls hi fa un forat al centre perquè es puguin coure de manera uniforme.

La presentació d’aquest nou cupó ha estat a càrrec del delegat territorial de l’ONCE, Josep Vilaseca, i de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, entre d’altres autoritats.

El cupó diari de l’ONCE ofereix per 1,5 euros fins a 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. I per mig euro més, es pot optar també a la sèrie i guanyar La Paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que se sumaria al premi dels 35.000€.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa