Balears Vadevi
Licors Moyà d’Artà aposta pel vi mallorquí amb un tast amb 30 cellers
Licors Moyà d'Artà

!--akiadsense-->

Licors Moyà d’Artà organitza per aquest dissabte 8 de setembre el seu ja tradicional Tast de Vins Mallorquins. Des de fa 20 anys aquesta empresa elaboradora de licors tradicionals mallorquins aposta per acostar el vi mallorquí a la gent coincidint amb la Fira d’Artà i des de fa 10 anys, a més, dona l’oportunitat a tots els que s’hi acostin, de parlar amb els mateixos elaboradors.

La novetat d’enguany és que enlloc de fer-se als Jardins de na Batlessa al centre del poble, es farà al pati de les instal·lacions de Licors Moyà. D’aquesta manera, explicava en Joan, cinquena generació al capdavant de l’empresa “volem que la gent conegui la feina que feim i com la feim des de 1890”.

En total seran 30 cellers els que participaran en aquest tast que es farà de les 19h a les 23.30h i pagant una entrada de 10 euros es podran degustar tots els vins. L’entrada també inclou dues tapes.

A més per facilitar el tast i sobretot el record dels vins que hi seran presents els assistents rebran un fulletó on hi tendran les referències que se serviran i on podran anar valorant els vins amb un senzill “excel·lent, bo o regular”.

Aquest Tast de Vins Mallorquins s’ha convertit en una cita important de cellers i amants del vi, que aplega prop de 600 persones en cada edició. “Sempre hem apostat pel producte local i de proximitat i quan vàrem començar, el vi mallorquí era poc conegut però ara és una altra cosa”, explica Joan Moyà en declaracions a Balears Vadevi.

Licors Moyà, a més organitza regularment tastos a les seves instal·lacions per donar a conèixer el vi i totes les seves particularitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa