Balears Vadevi
Licors Moyà i Pere Seda proposen un altre ‘Tèntol’ aquest Nadal

Ja podeu trobar al mercat i a Licors Moyà, d’Artà, la segona edició del vi solidari Tèntol. Un projecte creat per aquesta empresa licorera i distribuïdora amb la col·laboració del celler Pere Seda, de Manacor. Un vi creat amb un vessant social i que cada any és destinat a un projecte solidari de l’Illa. Aquesta edició un percentatge de les vendes d’aquest vi anirà íntegrament als projectes de la Fundació Aproscom, que treballa per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Donant suport a Aproscom

El projecte va néixer com una iniciativa solidària que va canviant cada any d’objectiu sense perdre el seu tarannà social. I és que, en el món del vi cada anyada és diferent depenent de molts factors i això fa que sigui un producte viu. Per això és dinàmic i diferent cada edició. “Cercam una cosa única i diferent, no sols en el cupatge triat especialment en cada ocasió, sinó també les seves etiquetes, que són col·leccionables, així com l’acció solidària on va destinat el projecte“, diuen des de Licors Moyà.

El significat de ‘tèntol’ és un parèntesi, un kit kat. Per això es va triar aquest nom per reflectir una cosa alegre, divertida, un joc; “no sols per als nins i nines, també per a qualsevol adult que cerca pensar i donar suport a una causa solidària”.

Un sol vi i sis etiquetes diferents per la nova edició del Tèntol/Cedida

Toni Fernández n’ha fet el cupatge

L’elecció del cupatge d’aquesta edició ha estat dirigida pel sommelier Toni Fernández vinculat a Licors Moyà, amb la col·laboració del celler Pere Seda. El resultat és un assemblatge de diferents varietats de raïm i de diferents anyades. L’etiqueta d’aquesta edició no és una única imatge sinó que és una col·lecció de 6 etiquetes diferents fetes per la il·lustradora Sònia Santandreu que ha adaptat els 6 dibuixos guanyadors del concurs intern que han realitzat els nins de la Fundació Aproscom, inspirats en els jocs infantils i la paraula Téntol com a element conductor.

Tèntol té un padrí d’honor, l’actor mallorquí Toni Gomila, que va fer part de l’acte de presentació d’un vi que es podrà comprar tant en Licors Moyà com en els Cellers Pere Seda i venda en línia i distribució per tota l’illa. Les dues empreses oferiran també servei a domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa