L’espai gastronòmic d’Islacatavinos, una de les principals distribuïdores de vins i licors de Mallorca, enceta un nou curs amb la recuperació de les activitats a l’espai Líquido&Sólido que la pandèmia va interrompre poc després de la seva estrena.
Amb la represa de l’activitat es recupera el cicle d’experiències a través de la cuina i el vi. En aquest cas, l’encarregat d’inaugurar el curs serà el jove cuiner d’origen canari Jonay Hernández, xef del restaurant La Vieja Gastronomia, de Palma. La seva proposta du per títol “Entre illes” i això ja és tota una declaració d’intencions.
“De la ma de les creacions culinàries de Jonay farem un viatge per les Illes del món”, explica Daniel Árias, director comercial d’Islacatavinos i alma mater de la iniciativa. I és que la proposta preveu conèixer la cuina de les Illes Canàries i tastar-la acompanyada de vins fets a illes amb producció vitivinícola de tot el món. “Seran 7 passis i set vins seleccionats entre els que es fan a distintes illes de tot el món. I analitzarem factors com el sol, la climatologia, les varietats de raïm,…”
El cicle està encara per acabar de definir i, si bé manca tancar el calendari, ja es pot avançar que hi haurà continguts molt variats: “Hi haurà tallers de tall de cuixot, de formatges, de destil·lats, i moltes coses interessants en les quals ja hi treballam a Islacatavinos”, afegeix Árias.
De moment, aquesta primera activitat tendrà lloc el dia 6 d’octubre i el nombre de places està limitat a 12 per assegurar que es pot gaudir cent per cent de l’experiència. La resta dels tallers es concretaran pròximament.