Balears Vadevi
Líquido&Sólido explora la cuina i els vins de les illes del món

L’espai gastronòmic d’Islacatavinos, una de les principals distribuïdores de vins i licors de Mallorca, enceta un nou curs amb la recuperació de les activitats a l’espai Líquido&Sólido que la pandèmia va interrompre poc després de la seva estrena.

Amb la represa de l’activitat es recupera el cicle d’experiències a través de la cuina i el vi. En aquest cas, l’encarregat d’inaugurar el curs serà el jove cuiner d’origen canari Jonay Hernández, xef del restaurant La Vieja Gastronomia, de Palma. La seva proposta du per títol “Entre illes” i això ja és tota una declaració d’intencions.

Jonay Hernández, xef de La Vieja Gastronomia/Cedida

“De la ma de les creacions culinàries de Jonay farem un viatge per les Illes del món”, explica Daniel Árias, director comercial d’Islacatavinos i alma mater de la iniciativa. I és que la proposta preveu conèixer la cuina de les Illes Canàries i tastar-la acompanyada de vins fets a illes amb producció vitivinícola de tot el món. “Seran 7 passis i set vins seleccionats entre els que es fan a distintes illes de tot el món. I analitzarem factors com el sol, la climatologia, les varietats de raïm,…”

Daniel Árias, director comercial de la distribuïdora, serà l’encarregat de seleccionar els vins i explicar-ne els detalls del maridatge/Cedida

El cicle està encara per acabar de definir i, si bé manca tancar el calendari, ja es pot avançar que hi haurà continguts molt variats: “Hi haurà tallers de tall de cuixot, de formatges, de destil·lats, i moltes coses interessants en les quals ja hi treballam a Islacatavinos”, afegeix Árias.

De moment, aquesta primera activitat tendrà lloc el dia 6 d’octubre i el nombre de places està limitat a 12 per assegurar que es pot gaudir cent per cent de l’experiència. La resta dels tallers es concretaran pròximament.

L’espai gastronòmic Líquido&Sólido, de Catavinos/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa