Balears Vadevi
L’oli de Treurer fa repòquer d’ors als concursos internacionals

“Treurer consolida la seva presència internacional amb cinc medalles d’or en els concursos més prestigiosos del món”, informen des d’aquesta petita i lluitadora tafona mallorquina en acabar la temporada de concursos. Treuer ha sumat nous reconeixements a Nova York, Los Angeles, Berlín, Londres i el Japó.

Un oli molt cercat per la seva qualitat i petita producció

L’oli d’oliva verge extra Treurer, que es fa en aquesta tafona algaidina ha estat novament reconegut per la seva qualitat amb cinc guardons internacionals en la seva collita de 2024, consolidant així la seva presència en els certàmens més influents del sector a escala mundial. Per tercer any consecutiu, Treurer ha obtingut una medalla d’or en el NYIOOC World Olive Oil Competition, el concurs de referència als Estats Units i un dels més influents en el mercat internacional. Aquest certamen es distingeix pel seu jurat imparcial, integrat per experts de diferents països, i representa una de les plataformes més eficaces per a projectar l’excel·lència dels olis d’oliva a escala global. Així mateix, i també per segon any consecutiu, Treurer ha estat guardonada amb una medalla d’or en Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition, un dels concursos més antics i prestigiosos del continent americà. El seu ferm compromís amb la promoció de la cultura del AOVE entre consumidors i professionals ha convertit aquest certamen en un referent per a productors de tot el món.

Miquel Miralles mostra un OOVE que s’ha acostumat als èxits en el mercat internaiconal/TREURER

 Treurer ha aconseguit també consolidar-se a Àsia en obtenir, per tercer any consecutiu, una medalla en el Olive Japan International Extra Virgin Olive Oil Competition, un dels concursos més rellevants del mercat asiàtic, amb una cuidada selecció d’olis i un jurat altament especialitzat. A aquests reconeixements se sumen dues importants novetats en 2025: Una medalla d’or en el Berlin Global Olive Oil Awards, certamen que destaca pel seu enfocament tècnic i la seva creixent projecció internacional. I un premi en el London International Olive Oil Competition, una cita clau en el calendari europeu del sector oleícola.

Aquestes fites reflecteixen la ferma aposta de Treurer per la qualitat, la innovació, la sostenibilitat i la formació continuada. Miquel Miralles, propietari i gerent de Finca Treurer, posa especial èmfasi en la importància de totes les accions que es desenvolupen en el camp per a obtenir un fruit de primera qualitat, base d’un AOVE premium.

Més notícies
Els olis de la finca Treurer, d'Algaida, han aconseguit el reconeixement a la qualitat/TREURER
Treurer fa una bona collita de guardons internacionals
Primer de 'fruitats' mitjans a la Guia Iber Oleum, dues medalles d'or a Nova York i Los Angeles, respectivament, i entra en el TOP100 d'EVOOLEUM
La nova tafona d'Oli Treurer està ja donant el millor producte, reconegut internacionalment | Foto: Treurer
L’Oli de Treurer torna de Nova York i Tòquio carregat de medalles d’or
L'adquisició d'una nova tafona ha permès l'elaboració d'un oli d'oliva verge extra premium, que ha obtingut el reconeixement internacional

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa