Balears Vadevi
Luis Maraver firma l’etiqueta de Can Fumat Negre 2021

La vinculació del pintor andalús Luis Maraver (Sevilla, 1958) arrelat a Mallorca amb Binissalem ve de molt enfora. Fa trenta anys que hi viu i se sent plenament integrat. Per a Luis, Binissalem és ca seva i el món del vi és també el seu món. I així ho ha demostrat reiteradament recollint a la seva obra el paisatge binissalemer ple de vinyes i de cellers….la terra, el raïm, el vi són part de la seva obra pictòrica. Per això, quan Antoni Martí, de Can Fumat, anuncià aquesta col·laboració no va extranyar ningú. Es tracta d’una etiqueta especialment creada per un dels vins del celler, segurament el més emblemàtic.

“Luis Maraver ens ha cedit aquesta creació per a l’edició especial del nostre vi negre de l’any 2021 elaborat amb les varietats Callet i Syrah“, explica Toni amb satisfacció. I tot seguit explica l’origen d’una relació que ja té dècades: “Quan en Luis va arribar a Binissalem, ja fa trenta anys, vivíem al mateix carrer, érem veïnats, i això va fer que establíssim una relació d’amistat que s’ha perllongat tots aquests anys”, detalla. “Sempre hem sentit una gran admiració per la seva obra i, de fet, hi és present a moltes de les parets de ca nostra”. Marti reconeix que “per a nosaltres és un orgull poder comptar amb aquesta creació per acompanyar aquest vi, un vi que també és seu”.

L’obra de Maraver que es reprodueix a l’etiqueta/Cedida

Can Fumat negre 2021

Fet de les varietats Callet i Siyrah. Color vermell amb reflexos violacis de capa mitjana. Aromes frescos de fruites vermelles de pruna i gerds amb final d’espècies. L’entrada de boca és fresca amb tanins lleugers que conviden a tornar a beure. El final és llarg on s’aprecia un toc de vainilles per l’envelliment en bota de roure francès.

Una curiositat d’aquest vi és que està elaborat amb un raïm que hagués duit també la seva imprenta, però un accident que tengué dies abans de la vermada va impedir-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa