Balears Vadevi
Macià Batle proposa passejar entre vinyes a cavall

“Cercàvem ampliar el nostre ventall d’activitats relacionades amb l’enoturisme i el turisme d’experiències i ha sorgit aquesta possibilitat que ens va semblar molt interessant”, diu Ramon Servalls, director de Macià Batle.

“Existeix una gran afició per l’hípica a més d’una demanda per conèixer el món del vi. Hem volgut conjuminar aquestes dues inquietuds en aquesta ruta per les nostres vinyes», explica Ramon Servalls.

L’experiència arrenca amb èxit i ja es preparen noves activitats | cedida

A Mallorca són pioners amb aquest tipus d’iniciatives que han tengut bona resposta per part del públic i ja es programen les excursions de les properes setmanes.

Natura Cavall estan especialitzats en organitzar excursions a la Serra de Tramuntana. I això és una versió adaptada al Raiguer. “L’excursió passa per tres municipis de la comarca de la DO Binissalem allà on Macià Batle té vinya: Son Llompart, a Consell, Son Fiol a Santa Eugènia, i la bodega , a Santa Maria i té una durada de tres hores”.

La cosa va tan bé que ja estan pensant en completar l’oferta amb distintes variants: “Varem començar amb el trenet que recorre la vinya, ara aquestes excursions a cavall i miram de fer-ne també en carro, l’any que ve”, diu Servalls.

El tast de vi espera als genets al final de la passejada/Cedida

Clar que en acabar el recorregut hi ha un tast de vi al celler i és opcional també el berenar o el sopar, segons l’hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa