Balears Vadevi
Macià Batle reedita el Concert de la Lluna a les Vinyes

És un clàssic dels estius de Mallorca i una cita imprescindible amb la bona música i els vins del celler de Santa Maria.

El Concert de la Lluna a les Vinyes ha patit els darrers anys les restriccions de la pandèmia però ara torna per recuperar l’espai cedit a les circumstàncies. Enguany serà dissabte dia 9 a Macià Batle i, com és habitual, la recaptació és destinarà als projectes que l’ONG mallorquina Amics de l’Infància té al Perú, Bolívia i l’Índia per a infants en situació de pobresa extrema. El concert anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears sota la direcció de Pablo Mielgo.

Aquesta és una bona oportunitat per a conèixer les noves anyades de Macià Batle, uns vins que tenen sempre bona acollida en el mercat local i molt de reconeixement en els concursos internacionals.

Darrerament el celler de Santa Maria ha obtengut tres premis Baco d’Or atorgats per Unión Española de Catadores. Dos dels blancs de la casa: El multipremiat Blanc de Blancs, elaborat en un 49% amb premsal blanc, un 49% chardonnay i un 2% moscatell, i el Sauvingon blanc. I un negre de marceració carbònica, un monovarietal, en aquest cas de Mantonegro, tots ells inscrits com Vi de la Terra Mallorca, varen rebre les millors qualificacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa