Balears Vadevi
Mallorca estrena ‘Vinspirit’, una nova fira de vins i destil·lats

Distribucions Túnel – Mercavins organitza la primera edició de Vinspirit, una fira de vins i destil·lats en la qual hi ha confirmats fins ara un centenar d’expositors i que està dirigida totalment al públic professional.

Serà el pròxim 22 de febrer, i reunirà cellers, destil·leries i fabricants en un mateix espai amb l’objectiu de fer d’aparador dels productes que aquests elaboren des de diverses regions vitivinícoles del món. Entre les marques assistents, les locals Jaume de Puntiró o Miquel Oliver compartiran espai amb les catalanes Freixenet i Cellers Unió, o d’altres projectes de renom com Martín Códax, Pago de Carraovejas, Ramón Bilbao o Diageo. En aquest enllaç es pot consultar el llistat sencer de participants.

Més de 1.500 metres quadrats habilitats

L’organització habilitarà una zona interior de 1.000 metres quadrats, a la qual sumarà els 500 m2 exteriors i una zona perquè s’hi puguin celebrar reunions entre professionals, on intercanviar informacions, contactes o fins i tot tancar acords comercials si s’escau. Durant tota la jornada, els visitants podran conèixer i tastar vins de diferents regions i varietats, així com gaudir de tasts i compartir experiències juntament amb alguns dels professionals del panorama actual vitivinícola i dels destil·lats.

Informació pràctica de la fira

  • On: Carrer des Teixidors, 17-19 de Marratxí, Mallorca
  • Quan: 22 de febrer
  • Horari: De 10:00 h a 19:00 h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa