Mandragora Hidromel ha aconseguit fer un bon paper a distints concursos internacionals del sector: la Mead Madness Cup 2025, la competició més gran i prestigiosa del món de l’hidromel, celebrada del 27 de febrer a l’1 de març a Cracòvia, Polònia. En aquest esdeveniment històric, amb la participació de 857 mostres d’hidromel de tot el món i un jurat de més de 90 jutges procedents de 24 països, Mandragora Hidromel va destacar aconseguint 3 premis en diverses categories.
A més de la seva destacada actuació a la Mead Madness Cup, Mandragora Hidromel també va participar al campionat de mels Honey Madness Cup, on va guanyar una medalla de bronze a la categoria de mel multifloral de primavera, amb el seu producte “Sa Mesquida de Dalt”, una mel multifloral de primavera que ha estat apreciada per la seva puresa, sabor i aroma excepcionals. Aquest reconeixement reforça el compromís de la marca amb la producció de productes de la més alta qualitat, tant en l’àmbit de l’hidromel com en el de la mel pura.
Premis Obtinguts a la Mead Madness Cup 2025: Medalla d’Or pel seu hidromel “Figuesmel” a la Categoria “Sweet Other Fruit Mead” elaborat amb figues de Mallorca, un producte que destaca pel seu sabor únic i la seva connexió amb els ingredients autòctons de l regió. Medalla de Plata pel seu “Hidromel d’Hivern”, a la Categoria “Sweet Fruit and Spices Mead”, una deliciosa barreja d’espècies que captura l’essència de l’hivern i Medalla de Plata per “Herbesmel“, a la Categoria “Medium Metheglin”, un hidromel d’intensitat mitjana infusionat amb herbes autòctones de Mallorca que li donen un perfil de sabor únic.
Confirmant els bons resultats obtinguts a la Copa Reina Hidromel 2024, Mallorca. Consagrant-se en l’àmbit internacional com el micro celler d’Hidromel més guardonat d’Espanya. “Estem emocionats i agraïts pels premis obtinguts en aquest esdeveniment internacional. Aquests reconeixements no només reflecteixen la dedicació i el treball incansable del nostre equip, sinó també l’amor i la passió que posem en cada ampolla dels nostres productes”, comenten Marina Artigues i Xisco Torres, fundadors de Mandragora Hidromel. “L’èxit tant a la Mead Madness Cup com a la Honey Madness Cup és un testimoni de l’impacte que tenim a la indústria de l’hidromel i de la mel, i ens motiva a seguir innovant i portant les nostres creacions a nous horitzons.”
La Mead Madness Cup 2025 i la Honey Madness Cup 2025, amb el seu alt nivell de competència i el seu jurat internacional d’experts, consoliden Mandragora Hidromel com un referent mundial en la creació d’hidromels de qualitat, innovadors i amb un fort vincle amb la tradició.
Mandragora Hidromel, un petit però gran celler
Mandragora Hidromel és un micro celler especialitzat en l’elaboració d’hidromel, ubicat a Inca i pioner a les Illes Balears que treballa amb apicultors mallorquins. Des de la seva fundació, la marca ha estat a l’avantguarda de la producció d’hidromel artesanal, combinant ingredients locals d’excel·lència amb tècniques tradicionals i modernes per crear productes únics que connecten el passat amb el present.