Miquel Gelabert estrena els maridatges de Miquel Calent per la DO Pla i Llevant

El xef més mediàtic de Balears proposa un vi del celler de Manacor a cada una de les seves creacions culinàries

Ni la pandèmia ni les restriccions han aconseguit desbaratar el cicle de maridatges que la DO Pla i Llevant ha organitzat per aquest primavera de la mà del xef Miquel Calent, al restaurant Fred i Calent, de Campos. Així, i guardant totes les mesures de seguretat sanitària, s’ha fet el primer dinar de maridatge entre la cuina de Miquel Calent i els vins del celler manacorí de Miquel Gelabert. Tot seguit us feim cinc cèntims de la proposta que trobareu il·lustrada amb les fotografies corresponents.

xxx
Caneló tebi de gamba blanca marinada amb herbes locals amb Son Moix Escumós Brut nature 2016. (Chardonnay i Premsal)

xxx
Coca tèbia de pollastre de camp, espàrrecs verds i taronja amb Golós Rosat 2018 (Pinot Noir)

xxx
Peix de tresmall amb Arròs de barca amb Sa Vall Selleció Privada 2015 (Giró ros, Viognier i Pinot Noir)

xxx
Porcella cella negra desossada i rostida. Gran Vinya Són Caules 2013 (Callet)

xxx
Coca tebia de peres i pinyons, gelat de mató i crema de mistela amb Dolç donis Morro (va venir bullit) (Callet, ull de llebre i moscatell)

La cita va ser una èxit de manera que ja es prepara la segona proposta de maridatges per finals d’abril, el dissabte dia 24. Aquesta vegada amb els vins del celler de Es Fangar. Ben segur que el xef ens tornarà a sorprendre.

Nou comentari