Balears Vadevi
Miquel Gelabert reelegit president dels Tastavins de Manacor
El Molí dels Tastavins seu de moltes de les activitats de la Confraria
El Molí dels Tastavins seu de moltes de les activitats de la Confraria | Confraria dels Tastavins de Manacor

!--akiadsense-->

El bodeguer Miquel Gelabert manté la presidència de la Confraria dels Tastavins després de la reunió que va fer aquest mes de desembre passat la Junta directiva de l’entitat reunida en l’Assemblea General Ordinària. Un nou mandat en el qual els confrares opten per la continuïtat per encarar un nou exercici.

Miquel Gelabert ha obtingut la confiança de la Junta per un nou mandat
Miquel Gelabert ha obtingut la confiança de la Junta per un nou mandat | Confraria dels Tastavins de Manacor

!--akiadsense-->

Poques coses canvien en aquesta confraria amb més de tres dècades d’història. Es tracta de mantenir viva la memòria de l’estretarelacióde la comarca amb el cultiu de la vinya i l’elaboració i el gaudi del vi. Per això mantendran l’agenda d’activitats formatives i de difusió que són marca de la casa i, durant vuit mesos a l’any, es programa un tast obert al públic cada segon divendres de mes. I cada quatre divendres, un sopar de confrares al que es convida algun personatgerellevant del món del vi i als amics que comparteixen aquesta passió.

Les tradicionals matances dels Tastavins garanteixen el millor pel fogueró de Sant Antoni
Les tradicionals matances dels Tastavins garanteixen el millor pel fogueró de Sant Antoni | Confraria dels Tastavins de Manacor

!--akiadsense-->

I enguany no serà un excepció i es convocarà la Setmana Cultural del Vi coincidint amb les dates de les Fires i Festes de Primavera de Manacor. Però no importa corre tant. Al calendari encara hem d’escatar el gener, un mes amb una fita important al voltant de la festa de Sant Antoni. Els confrares confirmen que, amb les matances fetes, el fogueró del Moli den Roca, seran un any més un dels imprescindiblesde la festa i la torrada està assegurada. Ens han enviat una col·lecció de fotografies demostren que la perxa deu ser ben guarnida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa