Una vegada passada aquesta edició dels Wine Days, arriba el moment de fer-ne balanç i repassar el més destacat del que la DO Binissalem havia programat concentrat en deu dies de festa amb una diversitat de propostes que se supera d’any en any. I enguany amb l’amenaça permanent del mal temps que va obligar a suspendre algunes de les activitats.
“Les activitats d’aquesta edició WD23 han tingut una meravellosa acollida pel públic i s’han desenvolupat exitosament en un ambient de relax, tast, entreteniment, rialles…a cada un dels espais que les han acollit. Un públic divers, de totes les edats i nacionalitats, no importava la llengua de l’activitat, sempre hi havia algú per traduir i bona disposició per entendre”, diuen des de la DO Binissalem.
Reviure els Wine Days és possible gràcies a les imatges de Miquel Torres, que incansablement va recórrer tots els escenaris perquè en puguem gaudir.
Jaume de Puntiró ofereix propostes culturals també durant els Wine Days/M.AEl celler es transforma en un espai per fer estiraments durant els Wine Days/M.APropostes artístiques per passar el temps, un dels tallers que s’ha consolidat als Wine Days/M.AMyotragus, un fix dels Wine Days/M.AEl públic respon al microteatre/M.ALa festa inaugural al Claustre de Sant Francesc un any més un èxit/MTEl northern walking no pot faltar al Pla de Buc/M.ALes vinyes acompanyen els caminants durant la passejada/M.AMés microteatre, aquesta vegada al celler Can Fumat/M.AIoga i relaxació és també un fix dels Wine Days/M.ASanta Catarina oferia tastos a un públic majoritàriament jove/M.ASebastià Pastor aprofità per presentar els vins del celler/M.ADavant l’amenaça del mal temps les activitats als interiors dels cellers varen ser una bona alternativa/Tolo BalaguerEl vi com protagonista de totes les activitats del programa/Tolo BalaguerLa música no pot faltar per acompanyar les trobades dels Wine Days/MTMoments de compartir i passar-s’ho bé/MTL’arròs del mestre Kike Martí a la bodega de José L. Ferrer, és també un clàssic/MT
Una festa que arriba a la 7a edició i que vol reivindicar que una Denominació d'Origen és una eina que conforma i fa possible preservar un patrimoni col·lectiu