Balears Vadevi
Mor Sebastià Verger, un històric del sector de la garrova de Mallorca

Sebastià Verger, empresari llucmajor vinculat històricament al sector de la producció de garroves, s’ha mort aquesta setmana i demà se li diu el funeral a Llucmajor, on va neixer. Durant la seva etapa professional va destacar, des de Productos Martin, com un dels productors de garrova històrics de Mallorca. Ja són tres les generacions de la família dedicada a aquest sector que ara viu un dels seus millors moments.

De fet Verger, ben conegut en tot el sector agroalimentari i de la pagesia mallorquina, va ser sempre un dels grans impulsors des del seu negoci familiar des d’on va néixer el projecte Es Garrover de Mallorca, on s’expressa la seva passió per aquest cultiu i la seva visió com empresari visionari: Ara aquesta empresa és reconeguda per la vinculació a l’elaboració d’una extensa gamma de productes de qualitat, sostenibles, vegans i ecològics que surten al mercat sota la marca Johannis.

La seva filla, Joana Verger, és ara qui queda al capdavant del negoci familiar i qui parla pel sector dels productors i trossejadors de garrova des de la PIME, on hi estan associats.

El perfil de la marca a Instagram compartia un missatge lamentant la pèrdua de Verger. “Avui ens ha deixat ell, un gran pare, persona, empresari i el meu mestre“. “Papà adéu, encara no estava preparada”, compartia la filla, que acabava amb un “t’estimem” de part de la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa