Balears Vadevi
Neix FEVI Itinerant per acostar el nou catàleg de Catavinos als clients

Han estat dies de molta activitat per l’equip de Catavinos. Enguany han posat en marxa la primera edició de FEVI Itinerant, una manera de facilitar la difusió del seu catàleg als seus clients. D’aquesta manera, han fet una fireta de mostres de les seves noves referències que ha anat viatjant per les principals zones de tota Mallorca, facilitant la tasca de promoció acostant-se als professionals de la restauració.

Manacor, Port d’Andratx, Port de Pollença i Palma han estat les localitzacions de la fireta itinerant on fins a sis-cents professionals s’han acostat a les paradetes per conèixer les novetats de fins a 19 bodegues de la Península.

L’experiència ha estat un èxit absolut i Catavinos espera repetir l’any que ve | Foto: cedida

Novetats que despertaren curiositat

“Com a novetats del catàleg que més van sorprendre els assistents van ser Pares Baltà i els seus vins de mínima intervenció com la col·lecció d’Àmfores, el Corral Cremat espumós d’Albet i Noya amb més de 120 mesos en rima, els Caves de llarga Criança de Mestres especialment Clos Damiana 2007″.

“També els vins de La Rioja Alabesa de Carlos Tierra, un altre concepte de recuperació de vinya vella i elaboracions ancestrals, una carinyena vella nascuda al Coll de Banyuls que embotella sota l’empara de la DO l’Empordà Vins de la Memòria; Robiza i els seus vins manifestació de la naturalesa (Sol, Mar i Lluna ), Lagravera i la seva recuperació de varietats i vinyes centenàries a la Serra Llarga, i molts d’altres cellers que van presentar les seves novetats i anyades noves”, detalla Daniel Arias, sommelier i responsable comercial de Catavinos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa