Balears Vadevi
Neix una cervesa de Gorgollossa a Selva Vins

Carlos Rodríguez Furthmann és en home inquiet. Fins aquí no revelam cap secret i tots els que el coneixen sabien d’aquesta característica que el duu a cercar i experimentar des de la seva talaia de Selva Vins. I ho fa amb les varietats autòctones i ho fa amb l’elaboració. Ara s’endinsa en un món nou: el món de la cervesa.

Podríem dir, però, que no deixa de banda del tot la seva zona de confort, que és el vi per que el que ens proposa és una ale feta a partir de most gorgollassa, una de les varietats que l’apassionen. Aquests dies ha presentat aquesta cervesa de la qual n’ha fet un nombre reduït de botelles.

Una producció de només 300 botelles farà dels que la tastin uns privilegiats/cedida

“Us presento la primera cervesa de Mallorca elaborada amb most de raïm negre. Grape ale mallorquina fermentada amb most de Gorgollassa anyada 2020. Una iniciativa de Selva Vins duta a terme per Edu Martínez Gil amb la participació de Cellers Suau que van aportar una barrica usada de brandi i en la qual va estar la cervesa 3 mesos”

La producció és curtíssima i només a l’abast d’alguns privilegiats: “Hem fet una producció de només 300 ampolles de 75 cl. Disponible per a beure al restaurant de n’Edu, Brut Restaurant, i les que tinc jo a casa per a família i amics”.

Sigui com sigui, segur que aquesta no serà la darrera cabòria de Carlos. Aquest 2022 ens sorprendrà, segur, amb una altra “creació”.

Aquesta és la segona cervesa feta a partir de most de raïm de la qual tenim notícia, a Mallorca. Aqui ja vareu poder llegir la que feren a Manacor des de Brusca Brewup en Miquel i na Neus, amb Pinot Noir i se senten rumors que en Tomeu Llabrés, del celler Can Verdura, també s’ha posat en marxa. Us n’informarem…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa